reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

Tamarunia - ten drugi jest wygodniejszy - po bokach ma super resory - więc wózek prowadzi się bardzo delikatnie i super telepie ( moja Ania uwielbiała telepanie)
Ewe - mi Tako też się bardzo podoba - on był moim faworytem ( ale waga przeżuciła go na 2 miejsce)

reklama
Ja też myśle o wózku Tako bo mieszkam w domu a nie bloku i waga nie przeszkadza. Jedyną przeszkoda jest to, że jedyny sklep który go sprzedaje w rejonie mojego zamieszkania jest odległy o około 100 km i niestety nie mogę po niego obecnie jechać i nawet go nie widziałam w realu więc nie wiem czy naprawde warto. Zastanawiam sie czy nie zamówić na allegro.

ja jak sie zdecydujemy na Tako to tylko i wylacznie Voyagera bo uwazam ze za resztes ie nie oplaca tyle wydawac:( i tak jak pisze Gosiek jest spora roznica!Voyager sie znacznie lepiej prowadzi i jest znacznie lepiej wywarzony itd!
a co do kupna to ja napewno zamowie na allegro bo wiele znajomych tak robilo i jest zadowolonych! no i kolorow wiecej do wyboru niz u nas:( i felgi tez! no i cena! 200zl taniej!

Nam też najbardziej podoba się Tako Voyager. Wczoraj oglądaliśmy go w innym sklepie. Podobno waży 18 kg, a nie 25. Zresztą dla mnie też waga nie ma znaczenia, bo mieszkam w domu, na parterze. Ten wózek, króry oglądałm jest z nowej kolekcji - ma kilka ulepszeń. Po pierwsze są nowe materiały - wygląda jak sztruks, oczywiście jest impregnowany. Podnóżek dla dziecka w spacerówce jest teraz metalowy, a nie jak poprzednio plastikowy. Oprócz tego ma teraz hamulec i na przednie i na tylnie koła, zależnie jak przestawi się rączkę. Są też nowe koła - lepsze, oczywiście pompowane. Ten wózek jedynie nie ma skrętnej osi, ale podobno tak na prawdę ta oś spełnia swoją funkcję tylko w tych bardzo drogich wózkach, z najwyższej półki (za ponad 2000 zł), a tyle na pewno nie dam za wózek. Ma też w komplecie pokrowiec. I kosz na zakupy jest spory. Na takie większe zakupy i tak mąż będzie jeździł do hipermarketu, więc na pewno wystarczy.
No i podoba mi się wizualnie znacznie bardziej niż Deltim Focus. A foteik do samochodu kupi się osobno.

A CHIALAM ZAPYTAC,czy ten TAKO CITY VOYAGER ma ochraniacz,folie przeciw deszczowy na caly wozek,czy kupuje sie go osobno????????????????

Rany ja nie wiem jeszcze jaki wozek kupimy. Moze taki wielofunkcyjny. A ten czerwony Tako Voyager bardzo mi sie podoba :) Ale jest taki wybor...Tyle, ze niektore sa stanowczo za drogie :-[

reklama
Do góry