reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

reklama
a ja ciągle woze w głebokim jeszcZe nawet nie wiemy cio to spacerówka po mimo ze wózek posiada te funkcje. ja tam sie ciesze bo przynajmniej na spacerze moje dziecko lezy i nie obciąza kregosłupa bo w domu to z códem graniczy aby polezała.

Chcialam sie wam pochwalic ze wkoncu dzis zamowilismy ten nasz upragniony wozek!
ale sie wscieklam bo bedzie dopiero na poniedzialek...no ale zawsze lepsze to niz nic!!!!

Super LIlith...
Ja tez juz sie rozgladam za spacerowka... ale zdecyduje sie chyba na jakas parasolke, zeby malo miejsca zajmowala w aucie jak gdzies jedziemy... w sumie ten co ma teraz tez moze byc jako spacerowka, ale zalezy mi na czym mniejszym i latwiejszym do transportowania... Podoba mi sie Inglesina Zippy...

a my wczoraj kupiliśmy wózek :-) ramatti opal
img0858yj0.jpg

img0862uz1.jpg

po prostu bardzo mi się podoba i już :tak: ma duże koła, a to przy naszych "równych" chodnikach bardzo ważne, łatwo się kładzie oparcie - cieszę się :-)

bardzo fajny wózek!!!:tak:

A ja czytalam ostatnio na stronie wizzer ze mozna bezpłatnie przewozic wozki spacerowe i łózeczka składane dla dzieci. Nigdzie nie ma podanych ewentualnych wymiarów. Byłoby super bo chcemy gdzies poleciec latem. Tylko boje sie zeby oni nie brali pod uwage spacerówke "parasolek":no:

Ja na szczęście też nie muszę kupować wózka spacerówki. Ta którą mam od koleżanki bardzo dobrze się spisuje i nie narzekam.
Myślałam tylko żeby kupić krzesełko do karmienia, takie z Ikei jest plastikowe i można je poskładać i zabrać do auta. Poza tym jest niedrogie bo 60zł kosztuje (albo 50zł). Może dzisiaj się po nie wybierzemy... :tak:

reklama
Do góry