reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

a mnie sie podoba beby dreams SPRINT co wy na to Baby Design zależy mi zeby był lekki bo wżucam go dziennie do auta jaz zawoże małgo d mojem mamy i zaniedługo będe mogło w strongmenach występować:) podoba mi sie strasznie coneco ten co ma gosik ale on troszku drogi :-)

reklama
Olu oczywiscie nic Zlego!!zebys tylko sobie nie pomyslala!! tez sie nad Ramatti zastanawialismy ale trojkolowcem.ale czytalam opienie na gazecie i niestety pisaly laski ze ciagle cos sie psulo...szkoda bo ladnie sie prezentuje:(
A chodzi o to ze slyszalam ze oni stworzyli go na wzor S6 wlasnie tu jest zdjecie:
CasualPlay

ja niestety dopiero za kilka dni pokaze zdjecia bo wogole nie mam czasu a chcialabym za jednym zamachem dac zdjecia z Judi.No i Gluszku mam ogromnaprosbe czy bede mogla ci poslac mailem filmik jak Judys chodzi a ty go tu pokazesz tak jak Marysie? bo ja za chiny nie wiem jak to zrobic:(

nasz wozek jest taki: kolorystyka dokladnie taka sama:
W

A cos sie porobilo....ale jak sie wejdzie na Playa strone to jest S6
i S4,my mamy ta druga dokladnie ten kolorek co na zdjeciu.

oleńka ja mam z tej firmy Smarta i bardzo fajnie się nim jeździ. Widzę, że Sprint jest nawet jeszcze lżejszy o 1kg :-) Naprawdę fajny wózeczek. No i cena jest rewelacyjna.

Lilith wozeczek cudo...szczegolnie podoba mi sie ten s6 ciekawa jestem ile kosztuje takie cacko choc napewno mnie nie stac:no:
Kasiak fajny fotel:tak:

reklama
Angie w necie widzialam juz kolo 1200 zl! w sklepie niestety za 1400 zl :(
Fotelik super i jak Ewe uwazam ze wlascicielka lepsza hihi:)

Do góry