reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

wózek spacerowy super cena super lekki JAKOŚĆ I (158292143) - Aukcje internetowe Allegro
Lekka wygodna spacerówka + 2 GRATISY!!! Od SS!!! (159336530) - Aukcje internetowe Allegro
QUINNY Wózek spacerowy ZAPP 5 kolorów NOWY (159937710) - Aukcje internetowe Allegro ale jaja
ŚLICZNE SPACERÓWKI ::R_Baby:: NOWA KOLEKCJA !!! (159218861) - Aukcje internetowe Allegro
no dobra laski to ja się zastanawiam nad tymi tylko of course bez tego jajcarsiego kieszonkowego...nie wiem czy ten last ma regulowane oparcie,bo nic nie napisali,ale na zdj wyglada jakby tak i nie wiem,poza tym moze miec za krotkie raczki...poza tym maz sie nie zgadza poza tym mam ten,ktory mam,ale z tym klamotem do busa nie bardzo,bo sama sie nie wgramole, w sumiez tym na spacerki tak,bo obie zamontuje w srodku,a taki to na sklep,do miasta i do mnie jak pojedziemy,bo do wosu to sie miesci spacerowka i nic poza...dobra,bom się rozpisała...co myślicie????

reklama
jest wozek!!
ale sie ciesze!!!
dzis przyszedl!!
jest superowy!! idealnie wywazony no poprostu boski!!
oczywiscie odrazu go wyprobowalismy:)
jutro wkleje fotki:)

Biedronka mnie się też podoba ta co Głuszkowi, jedyne co mi się w niej nie podoba to to że się kiepsko składa.

Ola a nie wolalas kupic orginalona wersje ze tak powiem casualplaya wlasnie?
lilith, a co przez to rozumiesz?
szczerze mówiąc nie znam się na wózkach, szukaliśmy z dużymi kołami i żeby nie kosztował 1700zł jak x-lander np... i ten bardzo nam się spodobał, jest polskiej produkcji, wygodnie się jeździ... kolorki ładne :tak:

reklama
dzięki laski...
Tobie gunia szczególnie,bo ja nie zwróciłam uwagi,że on się nie składa jak parasolka tylko normalny kurde mola a co do kółek to wszystkie parasolki mają takie małe...

Do góry