reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

my własnie zmieniamy jeden z samochodów...będzie wreszcie combi duzy rodzinny...a nasza Mańka zdecydowanie nie mieści się już w foteliku nosidełku..W moim aucie jeżdzi w foteliku po starszej siostrze, Maxi Cosi Priori, swego czasu był bardzo nowoczesny...ciekawa jestem jakie sa teraz nowości??macie pomysł na fajny, bezpieczny,ładny fotelik??

reklama
Lilith fajny wozek

my na razie zmieniac nie musimy od malego niunka spokojnie mogla lezec teraz siedziec w wozku i jestem z niego mega zadowolona na pewno wystaczy jej na conajmniej 2 lata.Wogole trzykolowce to nie moj styl,ale widze ze sa teraz w polsce bardzo popularne.Kuzynka tez wlasnie wybrala sobie trzykolowca quinny spoczko nie:
http://www.quinny.nl/images/popup/sp_65200410_oceanic.jpg

Maxin!!
ten wozek jest tragiczny! tez sie na niego napalilam ale same zle opinie czytalam na gazecie i tu!
zdecydowalismy na fristaylera 3xl jest super! ale jak zobaczylam ze juz jest ten moj wymarzony to zrezygnowalismy:)

Quinniak jest super, moja koleżanka ma i jest bardzo zadowolona. Bardzo popularny wózek teraz! Mi osobiście sie podoba. Tylko ten mały kosz na zakupy...:-)

Moa jeśli tak to ok.:-)

Lilith super ten wózeczek:tak: ale cena nie dla mnie! Zresztą ja mam swojego Graco i jestem pewna, że będzie nam służył do końca.

Ja tam nie wiem ale słyszałam, ze trzykołowce ciezko sie prowadzi i moze sie zrobic cos takiego w tych przednich kółkach jak w wozkach hipermarketowych ze same skrecaja na boki:eek: Ale napewno sa rozne firmy i jedne sa lepsze a drogie gorsze...A tak apropo...
Nie wiem czy czytałyscie serie Dziecko dla początkujących, Dziecko dla sredniozaawansowanych i Dziecko dla zaawansowanych...No wiec w pierwszej czesci koles pisze jak dla Pitulka czyli starszego synka kupili wypasionego 3 kołowca a potem juz dla corki nauczeni rozumu kupili normalny 4 kołowy woz bo sobie ponoc niezle bicepsy wyrobili na tamtym...ale to wogole sa smieszne ksiazeczki POLECAM! ja sie zasmiewałam do łez:-)

Kasiunka dla nas tez to duza cena (nowy kosztuje kolo 1400 zl i dosc dlugo zbieralismy ta sume) a maz nie zgadza sie na uzywany bo tam calkiem niezla okazja:(
Ja duzo czytalam o 3 kolowcach i wlasnie sa zachwalane ale nie mozna kupic byle jakiego bo by byl nie stabilny itd.I np wiem ze budka w spidy sie chwieje nie ma palaka jest niestabilny nie da sie w pionie posadzic tylko trzeba kobminowac.za taka sume nie kupilabym wozka z takimi mankamentami.....u nas sa 2 na osiedlu i opinie nnie najlepsze.oki tylko za prowadzenie,.

O rany ja jeszcze o spacerówce niewiele myslałam. Mi akturat nie podobają mi się trzykołowce bo kojarzą się jakoś z taczkami. Też kiedyś czytałam że są bardzo wywrotne, ale to pewnie zależy od firmy. Z tego co wiem to te wózki średnio nadają się codzienne spacery, zostały zaprojektowane dla mam które chcą uprawiać sporty z wózkiem np. jogging :)))))))) Lilith będziecie biegać po parku ?????????? :))))))))))))
Ja tam pewnie kupię jakiś maly wózeczek żeby łatwo zlożyć i schować do samochodu, no i coś niedrogiego a lekkiego. Tak wogóle to do ilu lat jeździ w takiej spacerówce ???????

reklama
ja uwazam,ze jak dziecko juz chodzi samo to mozna go przywyczajac do spacerowanmia na wlasnych nozkach,wydaje mi sie ze tak do 3 lat max,przynajmniej ja tak zrobie

Do góry