reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

reklama
Ja za ten nowy model focusa dałam 940 ale kupowaliśmy w hurtowni więc z tego co się orientowałam to dosyć tanio. Do tego fotelik to ok 220 zł.

Super, u nas wszystkie sklepy maja takie same ceny, nawet hurtownie (bo tez sie dowiadywalam :() Jedynie oszczedzilsmy 3% na karte stalego klienta.

kate mi jest ciezko ocenic gdzie mozna tanio kupic wozek bo ja upatrzylam na internecie buggyboba poszperalam i znalazlam adres tam gdzie kupilam a na miejscu sie okazalo ze jest promocja o 500 zl taniej,odradzam natomiast hurtownie ,,slon ,,na brukowej bo tam bylam i bez rewelacji tzn wszystko piekne ale ceny kosmiczne!!!ja kupilam na retkini kolo lidla zapomnialam ulice tzn juz znalazlam paragon ul.hubala 3 to jest maly sklepik w wiezowcu ale maja tez troche wozkow najlepiej sobie pojedz i zobaczysz bo ja nie ogladalam,weszlam tylko i poprosilam o bugguboba a jesli chcesz to oni nawet moga odlozyc dla ciebie jesli bedzie ostatni a akurat ci sie spodoba.

HELUNIA wkleiłaś gdzies swój wózek bo chętnie zobaczyłabym go?dzięki za informejszyn ;)
Byłam dzis w DINO fokus koszt ok1030 z grosz a fotelik ok 286 zł zdrozał o zgrozo

reklama
Do góry