reklama
Trini, Maxin super wozeczki
A moj focus sie powoli pierze...hehe. Najpierw wszystkie czesci, ktore sa zdejmowane a potem reszta
A teraz w pralce bielizna dzidziowa sie kreci wreszcie : Podzieliłam juz pranko na kilka partii wiec juz teraz pojdzie szybciej
A moj focus sie powoli pierze...hehe. Najpierw wszystkie czesci, ktore sa zdejmowane a potem reszta
A teraz w pralce bielizna dzidziowa sie kreci wreszcie : Podzieliłam juz pranko na kilka partii wiec juz teraz pojdzie szybciej
helunia
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
kate moj wozeczek mozesz zobaczyc jak wejdziesz w wyszukiwarke i wpiszesz buggybob to tam jest duzo stron bo na glownej implastu juz go nie ma chociaz niewiem dlaczego ale jest za to najnowszy volant ale niewiem ile kosztuje
helunia
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
JA NIE PIORE WOZKA mysle ze wietrzenie wystarczy,przeciez dziecko bedzie w nim ubrane a po jednym spacerze i tak sie zakurzy wiec trzeba by go po kazdym powrocie ze spacerku prac.mysle ze to bez sensu.jesli byl uzywany to tak a jak nowy to po co?
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
Mnie się też wydaje, że nie trzeba prać wózka. Moja koleżanka go wyprała zanim go dostałam, więc nie mam problemu. Myślę, że angie wpadła w szał prania i prasowania i wszystko wyszorowała co jej wpadło w ręce ;D ;D ;D
reklama