reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

kasiunka ponoc nowa linia teraz wyszła i zaczeli sie cenic tydzien temu tez był tańszy w Łodzi wiec sie dzis zdziwiłam

reklama
Trini, Maxin super wozeczki :)
A moj focus sie powoli pierze...hehe. Najpierw wszystkie czesci, ktore sa zdejmowane a potem reszta :)
A teraz w pralce bielizna dzidziowa sie kreci wreszcie ::) Podzieliłam juz pranko na kilka partii wiec juz teraz pojdzie szybciej :)

kate moj wozeczek mozesz zobaczyc jak wejdziesz w wyszukiwarke i wpiszesz buggybob to tam jest duzo stron bo na glownej implastu juz go nie ma chociaz niewiem dlaczego ale jest za to najnowszy volant ale niewiem ile kosztuje

helunia, fajna ta szafa - duzo w nia zmiescisz.
angie - a wozek pierzesz tak po prostu jak ciuszki? To trzeba? ;) Bo ja w sumie o tym nie pomyslalam, zeby wyprac pokrycie wozka na dzien dobry.

JA NIE PIORE WOZKA mysle ze wietrzenie wystarczy,przeciez dziecko bedzie w nim ubrane a po jednym spacerze i tak sie zakurzy wiec trzeba by go po kazdym powrocie ze spacerku prac.mysle ze to bez sensu.jesli byl uzywany to tak a jak nowy to po co?

Mnie się też wydaje, że nie trzeba prać wózka. Moja koleżanka go wyprała zanim go dostałam, więc nie mam problemu. Myślę, że angie wpadła w szał prania i prasowania i wszystko wyszorowała co jej wpadło w ręce ;D ;D ;D

reklama
A JA wlasnie sie skapnelam ze nie mam jeszcze wanienki,lozeczko tez jeszcze nie przywiezione,a propo ile kocykow kupujecie bo ja mam jeden cienki i jeden duzy gruby???

Do góry