reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

jesssooo dziewczyny Wy już wszyustko macie... ja dopiero wyciągnęłam ciuszki które po Idze zostawiłam z szafy... i do prania brać się bedę...
łóżeczko( z wyposazeniem) mam i ...to wszystko... a zegar tyka...
ale żeście mnie zmobilizowały... po Świętach zasuwam po zakupy...

reklama
TRINI fajny wózek.Ja to jestem na etapie prania rzeczy po Nadii i zastanawiania się czy coś jeszcze trzeba kupić.Nie mam jeszcze wózka i jakoś mi z tym żle :(

Bardzo fajny wózek - w Krakowie bardzo dużo dziwczyn jexdzi tymi wózkami (co trzecie maluch jets w takim wozony - a to chyba znaczy że wozek sie sprawdza)

wozek fajowy trininlov ja coraz bardzioej nie moge sie doczekac tego zakupu,maz sie upiera aby poczekac az urodze,bo mam nosidelko wiec na poczatku moze ten pierwszy tydzien mala na raczkach nosisc,ale juz tak bym chciala miec moj kochnay czerwony wozek ;D ;) :D

Na HAUCK I'COO INFINITY,ale w kraju go nie wiedzialam,sa podobne modele,a on wyglada tak:
241b1ad.jpg
011b2sy.jpg

b71b1vq.jpg

Trin gratuluje wozeczka!!!!!!
Maxin one kiedys byly na allegro :):)

No a ja dzis sobie przypomnialam ze niemamy najwazniejszego...spirytusu:( kurcze a tak pojechalam po kasie ze ledwo co nam zostanie do 10 :(:( ale sie teraz glowie co i jak:(:(

reklama
Pamietacie jak pisalam, ze mi sie wozek do bagaznika samochodu nie miesci? I ze pasow z tylu nie starcza na fotelik? Poszlismy z tata w swieta do samochodu ze sprzetem i wszystko sie udalo upchac :) Okazalo sie, ze stelaz nam sie wtedy zle zlozyl, bo amortyzatory poszly w druga strone i byl szerszy niz moglby byc (i niz byl w niedziele ;)), a fotelik dalo sie sposobem upakowac na styk ;) i przez ten styk jest bardzo bezpiecznie, a to najwazniejsze ;) Ale sie cieszymy :D

Do góry