reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

reklama
Dokladnie tak A+T!!

Maxim masz racje tak to jest z tymi swietami.a ja zapomnialam w tym miesiacu o dodatkowych oplatach jeszcze (typu gin np a to juz jest okolo 400 zl ) no i skad tu teraz wykabinowac:(:(:( w dodatku renty jeszcze nie mam bo pewnie sie przesunela platnosc oh:(:(:( i nastepne 500 zl w dupie za przeproszeniem:( przepraszam ze tak pisze ale przynajmniej mi lzej bo ciagle sie zamartwiam ze same problemy na koniec musialy wyniknac:(:(

Oj Lilith to faktycznie nieprzyjemnie tak!!!Ale cos wymyslicie razem z mezem na pewno!Nie ma sytuacji bez wyjscia chyba?
Maxin ja juz Ci mowilam,z e podoba mi sie ten wozeczek:)Nawet na zywo go widzialam nie dalej jak wczoraj u nas w parku!Super jest.
A my wlasnie w niedziele tez pojechalismy zlozyc nasz wozek:) i normalnie tyle tych bajerow ma ze bede musiala go rozpracowac jak juz bedzie w domu, bo maz to tak szybko zlozyl i po wszystkim :mad:
Jestem bardzo zadowolona:)

maxin wyobraź sobie że właśnie taki wózek widziałam w niedzielę w Kościele i bardzo mi się spodobał i mówiłam o tym mężowi bo jeszcze kurcze jesteśmy nie zdecydowani na wózek.JEST SUPER

Maxin-wózeczek ładny, ale ja osobiście nie mam przekonania do takich różnych wielkości kółek, zależy pewnie jeszcze na jakich drogach. Ja już pisałam że kupiliśmy deltima, teraz zaktualizowali swoją stronę więc mogę Wam pokazać jaki my kupiliśmy-kolorek nr 6. Musimy jeszcze tylko dokupić fotelik
http://www.deltim.com.pl/fokus.htm

reklama
Do góry