reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

reklama
Ja mam jeszcze po Karolinie 2 duże grube i taki pled polarowy cienki. Myślę, że to wystarczy. Jak będzie ciepło to można samym rożkiem przykryć albo pieluchą flanelową, a najlepiej jak będzie sobie fikało bez przykrycia :)(oczywiście w te upalne dni)

ja caly czas glowkuje jak bede przykrywac mala.Mam w sumie dwa koce,no ale czy wystarcza,zobaczymy,mam nadziej,ze tak,sprobuje rowniez rozka moze bedzie jej wygodnie

Miski kochane ale ja juz pisałam, ze kupiłam go uzywanego i chce wyprac bo nie wiem kiedy był prany ale raczej nie przed sprzedaza bo troche widac w niektorych miejscach ze jest przybrudzony :)

Dzięki Helunia zajrzę tam.Bardzo fajna szafa i widac pojemna pomiesci duzoooo tych słodkich ubranek.
Ja mam jeden kocyk po Nadusi i mam posciel do wózka wystarczy narazie.Na zime mam tez juz stary bo po moim bracie ;) spiworek (on ma 22 lata ale to dobra robota bo zachodni).

Jeśli chodzi o wózek tez nie prałam przed spacerem z Nadią myslę ze nie trzeba no chyba ze był uzywany albo ewidentnie skurzony.

reklama
... i ja jakoś nie bardzo...
chociaż w krajach dalekich lekko mniej cywilizowanych i bardziej buszowatych ;) kobietki noszą dzieciaki w różnych takich lub innych chustach wynalazkach ;) i dzieci żyja i są zdrowe i zadowolone z życia :)... ciekawa jestem Waszych opinii...

Do góry