reklama
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
Ja mam jeszcze po Karolinie 2 duże grube i taki pled polarowy cienki. Myślę, że to wystarczy. Jak będzie ciepło to można samym rożkiem przykryć albo pieluchą flanelową, a najlepiej jak będzie sobie fikało bez przykrycia (oczywiście w te upalne dni)
Dzięki Helunia zajrzę tam.Bardzo fajna szafa i widac pojemna pomiesci duzoooo tych słodkich ubranek.
Ja mam jeden kocyk po Nadusi i mam posciel do wózka wystarczy narazie.Na zime mam tez juz stary bo po moim bracie spiworek (on ma 22 lata ale to dobra robota bo zachodni).
Ja mam jeden kocyk po Nadusi i mam posciel do wózka wystarczy narazie.Na zime mam tez juz stary bo po moim bracie spiworek (on ma 22 lata ale to dobra robota bo zachodni).
Elza
Początkująca w BB
reklama
Elza
Początkująca w BB
... i ja jakoś nie bardzo...
chociaż w krajach dalekich lekko mniej cywilizowanych i bardziej buszowatych kobietki noszą dzieciaki w różnych takich lub innych chustach wynalazkach i dzieci żyja i są zdrowe i zadowolone z życia ... ciekawa jestem Waszych opinii...
chociaż w krajach dalekich lekko mniej cywilizowanych i bardziej buszowatych kobietki noszą dzieciaki w różnych takich lub innych chustach wynalazkach i dzieci żyja i są zdrowe i zadowolone z życia ... ciekawa jestem Waszych opinii...