A to mój pomysł na prezent : https://www.babyboom.pl/forum/sprze...likow-pluszakow-57576/index2.html#post8390898
reklama
BaśkaKaśka
Zaciekawiona BB
bardzo fajne te wasze pomysly na prezenty:-) byc moze z ktoregos skorzystam:-)
ritunia
Początkująca w BB
Mi zamarzyła się profesjonalna sesja zdjęciowa dla moich dziewczynek na pierwszy roczek.
Jeśli ktoś byłby w stanie nam pomóc wygrać własnie tą sesje i kliknąć w LUBIĘ TO na zdjęcie moich bliżniaczek na FB ( zajmie tylko sekunde ) dla nas znaczy wiele może się uda. Jak narazie mamy 2 miejsce. bedę bardzo wdzięczna. DZIĘKUJE
https://www.facebook.com/photo.php?fbid= 349254788462702&set=a.34851775186973 9.90862.118073238247526&type=1&t heater
Jeśli ktoś byłby w stanie nam pomóc wygrać własnie tą sesje i kliknąć w LUBIĘ TO na zdjęcie moich bliżniaczek na FB ( zajmie tylko sekunde ) dla nas znaczy wiele może się uda. Jak narazie mamy 2 miejsce. bedę bardzo wdzięczna. DZIĘKUJE
https://www.facebook.com/photo.php?fbid= 349254788462702&set=a.34851775186973 9.90862.118073238247526&type=1&t heater
A
asiamarc4
Gość
Zarówno sesja zdjęciowa, jak i metalizacja to fajne pomysły na prezent bo będą doskonałą pamiątką zwłaszcza wtedy gdy nasze pociechy już urosną.
U nas Szczeniaczkiem zero zainteresowania
Polecam jakiś jeździk, drewniane klocki, książeczki, lalkę - przytulankę, coś z Lego Duplo, jakieś zestawy instrumentów muzycznych (fajne są drewniane), plecaczek, garnuszek - klocuszek...
lub coś praktycznego: nocniczek, nakładkę na sedes, bidonik, miseczki...
Polecam jakiś jeździk, drewniane klocki, książeczki, lalkę - przytulankę, coś z Lego Duplo, jakieś zestawy instrumentów muzycznych (fajne są drewniane), plecaczek, garnuszek - klocuszek...
lub coś praktycznego: nocniczek, nakładkę na sedes, bidonik, miseczki...
przegladnełam jeszcze raz wątek w celu znalezienia inspiracji ale kurcze ciezko sie na cos zdecydowac na poczatek kolezanka polecała mi to Prezenty na Boże Narodzenie, Prezenty na Urodziny 30, 40, 50, 18 - Wyszukiwarka Prezentów, Oryginalne Prezenty ale nic dla takich maluchów nie ma ciekawego, chyba zdecyduje sie na pluszaka i jakies art. higieniczne coś co sie przyda ewentualnie jakieś ubranka
coralic
Fanka BB :)
My na pierwszy roczek dostaliśmy
Odpychacz - zdecydowanie nieudany zakup, lepszy już jest rowerek na trzech kółkach
Klocki drewniane - bawił się nimi dopiero po 18mc i zamiast budowania wierzy wolał je przesypywać z pudła do pudła.
Lego Duplo, ciuchcia - bawił się dopiero po 18mc. A klocki zaczął łączyć dopiero około 20mc
Ogólnie wszystkie zabawki leżały w kącie. Samochody, traktory i inne bajery dopiero po 18mc były używane w zabawie. W tym okresie największe zainteresowanie było książeczkami i maskotkami i uważam że lepiej nie przepłacać... ewentualnie można kupić jakiś fajny komplecik do piaskownicy, zbliża się wiosna i na pewno się przyda.
Odpychacz - zdecydowanie nieudany zakup, lepszy już jest rowerek na trzech kółkach
Klocki drewniane - bawił się nimi dopiero po 18mc i zamiast budowania wierzy wolał je przesypywać z pudła do pudła.
Lego Duplo, ciuchcia - bawił się dopiero po 18mc. A klocki zaczął łączyć dopiero około 20mc
Ogólnie wszystkie zabawki leżały w kącie. Samochody, traktory i inne bajery dopiero po 18mc były używane w zabawie. W tym okresie największe zainteresowanie było książeczkami i maskotkami i uważam że lepiej nie przepłacać... ewentualnie można kupić jakiś fajny komplecik do piaskownicy, zbliża się wiosna i na pewno się przyda.
reklama
Hmm... nas za niecały miesiąc czeka roczej naszej pociechy i szczerze mówiąc sama mam problem z pomysłem na prezent . Zabawki odpadają, bo każda jest tylko na 5 minut.. Dopóki dziecko jest małe, lepiej zainwestować w coś praktycznego, co ułatwi życie bardziej rodzicom niż samemu maluchowi ;-) Ewentualnie coś, co będzie pamiątką na całe życie lub długie lata. Świetnym pomysłem są fotoksiążki.