reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki prezent na roczek???

my kupilismy naszej niuni
stoliczek aktywny z fisher prica
ale ten co dodatkowo jet tam laptop
koszt nie powiem bo zastanawialismy sie dobre 2 miesiace (koszt 245 zł )
ale stwierdzilismy ze mamy ja tylko jedna czekalismy na nia 8 lat a to rzecz praktyczna zawsze moze sie bawic
i zaczelismy odkładac od pazdziernika hehehee
polecam szczeze rewelacja

a dostała jeszcze krzesełko uczydełko i piłeczkowa zyrafe i tez rewelacja
a uczniaczka dostała od nas na swieta nawet do niego nie podchodzi :-(
omija go szerokim łukiem
ale sprawdziły sie w 100 %
garnuszek na klocuszek- uwielbia
i slimak z klocuszkami -uwielbia
oczywisci firmy fisher price

reklama
moj synek dostal od chrzestnej fontanne z pilkami super jest ale jest maly minus szybko wysiadaja baterie.
ja nie jestem za tym zeby dziecko dostawalo w prezencie ubrania

005662791-.html
005662791-.html
Zabawki edukacyjne są świetne, ale fajnie dać dziecku coś indywidualnego, niepowtarzalnego i stworzonego tylko dla niego.
Myślę, że doskonałym pomysłem jako dodatek do prezentu jest naszyjnik dziecięcy z imieniem dziecka!
rewelacja!
005662791-.html

tutaj macie link do allegro:
Naszyjnik imienny dla dziecka Prezent z imieniem (1592241040) - Aukcje internetowe Allegro

Ostatnia edycja:
Fajnym pomyslem na dodatek do prezentu jest imienny naszyjnik dla dziecka!!
Super sprawa, mala dziewczynka moze juz od roczku taki zakladac okazjonalnie, a pozniej, jak bedzie juz miec dwa latka sama zacznie takie kolekcjonowac i sie nimi zachwycac. Nie ma to nic wspolnego ze zlota bizuteria, ktora jest fajna, ale lezy w pudelku przez kilka lat.
Taki kolorowy, bezpieczny dla dziecka naszyjnik moze byc juz wczesnie uzywany.

Dzieci lubia tkie indywidualne gadzety ze swoim imieniem.
Naszyjnik imienny dla dziecka Prezent z imieniem (1592241040) - Aukcje internetowe Allegro

Jak dla mnie na roczek świetnym prezentem jest metalizacja przedmiotów.Moje dziecko otrzymało taki prezent od swej chrzestnej.:-D Mianowicie chrzestna poddała metalizacji pierwsze buciki mojego malucha!:tak: efekt super naprawdę zachęcam wszystkich do podarowania swoim bliskim takiego prezentu, bo to stanowi świetną pamiątkę na całe życie!
65-189-large.jpg
Podaję link do sklepu
Prezent na Roczek

Ostatnia edycja:
przestańcie z tymi zabawkami co się tak uparliście?:baffled: Na mikołajki zabawki jak już (jak dla mnie). postarajcie się bardziej, bo zakup zabawki to łatwizna przecież, jest ich na pęczki:| chrzest czy pierwsze urodziny to ważne wydarzenie ta cała oprawa, wypada więc i prezent nie banalny podarować...
polecam Pamiątka na Urodziny Prezent na Roczek

reklama
Bardzo fajna ta metalizacja, tak samo jak i zloty bizuteria. Ja tez nie jestem za bardzo za zabawkami na Rocezk, przeciez dajemy je na kazda okazje a dziecku i tak wszystko jedno co dostanie :)
Moj maz swojemu Chrzesniakowi na roczek kupil dobra butelke koniaku oprawiona w elegancka drewniana skrzyneczke z wygrawerowana dedykacja i oczywiscie adnotacja, ze otworzyc moze dopiero na 18 urodziny.
Prezent okazal sie trafiony w 10tke, wszyscy byli zachwyceni :D

Do góry