A ja Wam powiem że moja mała dostała tego szczeniaczka uczniaczka na gwiazdkę miała wtedy dokładnie 3 miesiące i od samego początku go uwielbiała była przeszczęśliwa jak trafiła w niego rączką i on zaczynał coś mówić albo śpiewać wiadomo nie rozumiała ale frajde miała. Z czasem piesek służył już do innych celów ale do tej pory jest zabawką numer jeden Natalki
reklama
Moja córa już niedługo będzie obchodzić roczek (19.X) i zastanawiam się co zrobić. Chyba wywołam wszystkie najfajniejsze zdjęcia i ułożę piękny album (cały czas odkładaliśmy wywoływanie zdjęć ze względów finansowych). To niesamowite jaka jest różnica jak ogląda się zdjęcia córki sprzed kilku miesięcy! A tak w ogóle, ponieważ jestem tu nowa chciałam się przedstawić to mój profil: mojmalec.pl polecam ten nowy portal bo można wrzucać fotki za darmo bez ograniczeń, umieszczać ogłoszenia no i oczywiście pogadać na forach. Pozdrawiam!
Właśnie. Co prawda roczek mojej Niuni wypada w grudniu ale już od października zamierzam zaopatrywać się w prezenty, bo wiadomo, chciałoby się coś fajnego a wszystko zwali się na głowę (Mikołajki, pierwsze urodziny, Boże Narodzenie). Mam już kupiony cyrk z Fisher price, który czeka w szafie. Na MiniMini reklamują fontanę piłeczkową z Playskool. Czy któraś mama a raczej dzidzia którejś z mam ;-) posiada takową zabawkę? Reklama dość kusząca ale taki cel reklamy.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
polna_N
Mama Ali ... 2007
Rybcia ja takiej fontany nie mam ale za to mam żyrafe z Fisher Price PIŁECZKOWA ZJEŻDŻALNIA ŻYRAFA FISHER PRICE !!! (440969719) - Aukcje internetowe Allegro
kupilismy Ja jak Ala miala niecale 8 miesiecy i odsamego poczatq Ja polubila i potrafila sie Nia bawic dzien w dzien !! teraz nawet Jak kolo Niej przechodzi to zawsze wrzuci przynajmniej jedna pileczke :-)
A z tego co sie orientuje jest tansza od fontanny
kupilismy Ja jak Ala miala niecale 8 miesiecy i odsamego poczatq Ja polubila i potrafila sie Nia bawic dzien w dzien !! teraz nawet Jak kolo Niej przechodzi to zawsze wrzuci przynajmniej jedna pileczke :-)
A z tego co sie orientuje jest tansza od fontanny
Gośk@
Zaciekawiona BB
Co do prezentow to te edukacyjne faktycznie fajne tylko kazde dziecko jest inne - moja corcia miala ta zjezdzalnie pileczkowa i ja jakos ona nie interesowala (ogolnie to malo bawila sie zabawkami) za to odziedziczyl ja teraz synek i on jest nia zachwycony - natomiast co do tego szczeniaczka to znowu synek dostal na chrzest (7m-cu) i on jakos nim sie nie zachwyca woli zabawki typu cos przelozyc wlozyc tak jak te pileczki za to znowu pieskiem bawi sie 4 letnia cora - ktora wyspiewuje te piosenki i wozi go na spacery ...
Wiec rozne dzieci rozne potrzeby ...
Ja znalazlam fajny prezent na chrzest lub roczek tzn moim zdaniem bardziej praktyczny i wykorzystany
TORCIK PIELUCHOWY
mozna go dac jako dodatek do jakiejs zabawki lub zainstalowac zabawke na czubq i bedzie 2w1 - ja ogolnie zrobilam to samodzielnie mojemu synkowi na chrzest jako dekoracje ale mozna to takze zakupic na allegro
http://www.allegro.pl/item443470331_tort_pieluszkowy_baby_shower_chrzciny.html
JA swoj zrobilam 3 pietrowy i wykorzystalam ponad 40 szt pieluch - wygladalo to bardziej efektownie
www.picasaweb.google.com/Wirusq
Wiec rozne dzieci rozne potrzeby ...
Ja znalazlam fajny prezent na chrzest lub roczek tzn moim zdaniem bardziej praktyczny i wykorzystany
TORCIK PIELUCHOWY
mozna go dac jako dodatek do jakiejs zabawki lub zainstalowac zabawke na czubq i bedzie 2w1 - ja ogolnie zrobilam to samodzielnie mojemu synkowi na chrzest jako dekoracje ale mozna to takze zakupic na allegro
http://www.allegro.pl/item443470331_tort_pieluszkowy_baby_shower_chrzciny.html
JA swoj zrobilam 3 pietrowy i wykorzystalam ponad 40 szt pieluch - wygladalo to bardziej efektownie
www.picasaweb.google.com/Wirusq
Ostatnia edycja:
mm81
Majowe mamy'08
Ja ostatnio na roczek kupilam dla jednego siostrzenca stolik chicco CHICCO 67259 MUZYCZNY STOLIK EDUKACYJNY +KLOCKI (443683328) - Aukcje internetowe Allegro
A dla drugiego szczeniaczka uczniaczka.Jeden i drugi byl zachwycony z prezentu
A dla drugiego szczeniaczka uczniaczka.Jeden i drugi byl zachwycony z prezentu
mój synek dostał ten stolik chicco na roczek i był to super prezent. Bardzo długo się nim bawił. Co jakiś czas mienialiśmy strony i była jakby nowa zabawka. Teraz stolik czeka na kolejną użytkowniczkę, ale podejrzewam, że przez jakiś czas oboję będą się tym świetnie bawić.
co do prezentu to najlepiej jakies ciuszki zawsze cos pozytecznego a tak na marginesie sa ciekawe zestawy na urodziny narodziny roczek | Congee - art. dekoracyjne, wyposażenie imprez. pamiatka do konca zycia przegladajac djecia z takiej impreski
reklama