reklama
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Ewus, widzisz jaka z Julci dobra coreczka ;-);-) A moze to ona przyzywczaja sie do nocnego wstawania jak juz Michalek bedzie na swiecie ;-):-);-)
Jezeli chodzi o to "chrapanie" Sarki to ona nie chrapie cala noc, tylko jak zasypia. Wydaje mi sie, ze to moze byc albo od suchego powietrza albo na tle alergicznym (oby nie ). Mam za 2 tyg. wizyte u alergolog to zapytam - o ile nie przestanie do tego czasu.
Jezeli chodzi o to "chrapanie" Sarki to ona nie chrapie cala noc, tylko jak zasypia. Wydaje mi sie, ze to moze byc albo od suchego powietrza albo na tle alergicznym (oby nie ). Mam za 2 tyg. wizyte u alergolog to zapytam - o ile nie przestanie do tego czasu.
Domiska
Sierpniowa Mama'06
o u nas Szantuska tez kilka razy zauwazylam ze chrapala ale ostatnio cicho spi
chociaz powiem Wam wysmienicie potrafi nasladowac jak tata chrapie
chociaz powiem Wam wysmienicie potrafi nasladowac jak tata chrapie
ollesia
mama Krecików
Piotrus chrapal, jak mial kilka miesiecy (czasem mialam stereo, jak sie z P. zgrali... ;-)), ale wystarczylo go polozyc w innej pozycji (P. wystarczy lekko puknac i sam sie przeklada, na sczescie) i przestawal. Teraz juz nie chrapie.
Sandra, moze Sarke tez wystarczy polyc w innej pozycji?
Sandra, moze Sarke tez wystarczy polyc w innej pozycji?
redaktorka
MAMA BAMBOOCHA
a moja ma ostatnio dziwne napady, zasypia z moja reka na swoim policzku, w nocy szuka mnie i jakby mogla to by sie przykleila do moich pleców
a za nami kolejna ciężka noc... julka od ok 24 budziła się z częstotliwością co 10-15 min w końcu ok 2 nie wytrzymałam i przeniosłam ją do nas do łóżka (a P. eksmitowałam do drugiego pokoju), no i ze mną spała spokojnie, bez pobudek do białego rana... ale cholercia, nie chce jej przyzwyczajać do spania w naszym łóżku...
U nas jest podobnie, mała zasypia tylko przytulona do mnieDopiero jak zaśnie przekładam ją na drugą połowe łóżkaa moja ma ostatnio dziwne napady, w nocy szuka mnie i jakby mogla to by sie przykleila do moich pleców
reklama
u nas tez usypianie w pełnym uścisku, czasami tak ze oddychac nie moge, jak mnie obejmie raczkami za szyje to kark mi cierpnie
Sandra- Ami jak porządnie wyszaleje sie na dworze to chrapie jak niedźwiedź...wiadmo że jak czlowiek bardzo zmeczony to chrapie
Sandra- Ami jak porządnie wyszaleje sie na dworze to chrapie jak niedźwiedź...wiadmo że jak czlowiek bardzo zmeczony to chrapie