reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak U Was Ze Snem Maluszka?

u nas to z drzemka jest tak że gdybym jej nie położyła to ani by nie pomyslała o spaniu ale po przeczytaniu kilku bajek odlatuje:-p

reklama
Kochane wiem,że pogoda piekna i nie siedzimy przed kompikami ale mam nadzieję,że zagladacie tu mimo wszystko dlatego słuchajcie:
JEŻELI MIAŁYSCIE NA NASZEJ KLASIE POBLOKOWANE GALERIE PRZED NIEZNAJOMYMI TO TERAZ PO WPROWADZONYCH ZMIANACH FOTKI SĄ ZNOWU OGÓLNODOSTEPNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JESLI CHCECIE ZNOWU ZABLOKOWAĆ FOTKI TO TRZEBA TO ZMIENIĆ W USTAWIENIACH ALBUMU!!!

PRZEPRASZAM,ZE W TYM WĄTKU ALE NIE WIEDZIAŁAM GDZIE UMIEŚCIĆ TA INFORMACJĘ
n-k podaje,ze jeśli galeria była zablokowana to do fotek osoby nieupoważnione nie maja dostępu jednak ja to sprawdziłam i tak niestety nie jest:baffled:

Ostatnia edycja:
no i już po spaniu u nas zupełnie w ciągu dnia:tak: Aluta da się na chwilę położyć do łóżka, poleży, pogada i wstaje, twierdzi, że już się wyspała:-p

u nas w zasadzie tez już nie ma spania w ciągu dnia (no chyba, że na prawdę porzadnie się na spacerze wymeczy, albo jest w żabuchu- bo tam działa psychologia społeczna:-p)
na szczęście ma to wpływ na wieczorne zasypianie:-)
ale niestety- nocne pobudki się w dalszym ciągu zdarzają:-(

Sara dzisiaj urzadzila sobie prawie 2 godzinna drzemke :eek: Sama polozyla sie do lozka, kazala sobie przeczytac bajke (mojej mamie) i zasnela :-pMoja mama zadowolona bo pierwszy raz od dluzszego czasu mogla spokojnie obiad zrobic :tak:
Tylko ciekawe o ktorej zasnie wieczorem, nie chce nawet o tym myslec ;-):-p

Sara dzisiaj urzadzila sobie prawie 2 godzinna drzemke :eek: Sama polozyla sie do lozka, kazala sobie przeczytac bajke (mojej mamie) i zasnela :-pMoja mama zadowolona bo pierwszy raz od dluzszego czasu mogla spokojnie obiad zrobic :tak:
Tylko ciekawe o ktorej zasnie wieczorem, nie chce nawet o tym myslec ;-):-p
i jak, o której zasnęła??
Aluta ostatnio też spała, zmusiłam ją po prostu, od tygodnia już była straszna koło 18, a jak się zdrzemnęła to zaraz lepsza była do wieczora:-p

reklama
Mój synek jak jest w żłobku, to sobie pewnie trochę kima w czasie leżakowania, kładziemy się spać koło 19.45 po paciorku i czytamy bajki (dostał kiedys taka badziewną książke ,że aż mi włosy dęba stają jak czytam ich konstrukcje zdań więc wymyślam swoje :p) i zasypia przed 21. :) Jak jest ze mną w domu cały dzień to pada jak muszka o 20 i obywa się bez żadnej drzemki:)

Do góry