reklama
badaicka
Paulusia i Filipek
Kochane wiem,że pogoda piekna i nie siedzimy przed kompikami ale mam nadzieję,że zagladacie tu mimo wszystko dlatego słuchajcie:
JEŻELI MIAŁYSCIE NA NASZEJ KLASIE POBLOKOWANE GALERIE PRZED NIEZNAJOMYMI TO TERAZ PO WPROWADZONYCH ZMIANACH FOTKI SĄ ZNOWU OGÓLNODOSTEPNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JESLI CHCECIE ZNOWU ZABLOKOWAĆ FOTKI TO TRZEBA TO ZMIENIĆ W USTAWIENIACH ALBUMU!!!
PRZEPRASZAM,ZE W TYM WĄTKU ALE NIE WIEDZIAŁAM GDZIE UMIEŚCIĆ TA INFORMACJĘ
n-k podaje,ze jeśli galeria była zablokowana to do fotek osoby nieupoważnione nie maja dostępu jednak ja to sprawdziłam i tak niestety nie jest
JEŻELI MIAŁYSCIE NA NASZEJ KLASIE POBLOKOWANE GALERIE PRZED NIEZNAJOMYMI TO TERAZ PO WPROWADZONYCH ZMIANACH FOTKI SĄ ZNOWU OGÓLNODOSTEPNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JESLI CHCECIE ZNOWU ZABLOKOWAĆ FOTKI TO TRZEBA TO ZMIENIĆ W USTAWIENIACH ALBUMU!!!
PRZEPRASZAM,ZE W TYM WĄTKU ALE NIE WIEDZIAŁAM GDZIE UMIEŚCIĆ TA INFORMACJĘ
n-k podaje,ze jeśli galeria była zablokowana to do fotek osoby nieupoważnione nie maja dostępu jednak ja to sprawdziłam i tak niestety nie jest
Ostatnia edycja:
u nas w zasadzie tez już nie ma spania w ciągu dnia (no chyba, że na prawdę porzadnie się na spacerze wymeczy, albo jest w żabuchu- bo tam działa psychologia społeczna)
na szczęście ma to wpływ na wieczorne zasypianie:-)
ale niestety- nocne pobudki się w dalszym ciągu zdarzają:-(
na szczęście ma to wpływ na wieczorne zasypianie:-)
ale niestety- nocne pobudki się w dalszym ciągu zdarzają:-(
dominique.p
Fanka BB :)
Pszczola niezmiennie nie sypia w dzien i ma sie z tym bardzo dobrze, za to mnie by sie taka godzinna drzemeczka po poludniu przydala;-)
no ja właśnie się tylko o siebie martwię Aluta daje radę;-)Pszczola niezmiennie nie sypia w dzien i ma sie z tym bardzo dobrze, za to mnie by sie taka godzinna drzemeczka po poludniu przydala;-)
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Sara dzisiaj urzadzila sobie prawie 2 godzinna drzemke Sama polozyla sie do lozka, kazala sobie przeczytac bajke (mojej mamie) i zasnela Moja mama zadowolona bo pierwszy raz od dluzszego czasu mogla spokojnie obiad zrobic
Tylko ciekawe o ktorej zasnie wieczorem, nie chce nawet o tym myslec ;-)
i jak, o której zasnęła??Sara dzisiaj urzadzila sobie prawie 2 godzinna drzemke Sama polozyla sie do lozka, kazala sobie przeczytac bajke (mojej mamie) i zasnela Moja mama zadowolona bo pierwszy raz od dluzszego czasu mogla spokojnie obiad zrobic
Aluta ostatnio też spała, zmusiłam ją po prostu, od tygodnia już była straszna koło 18, a jak się zdrzemnęła to zaraz lepsza była do wieczora
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Nie bylo az tak zle ;-) troche po 22:00i jak, o której zasnęła??
reklama
abundzu
Fanka BB :)
Mój synek jak jest w żłobku, to sobie pewnie trochę kima w czasie leżakowania, kładziemy się spać koło 19.45 po paciorku i czytamy bajki (dostał kiedys taka badziewną książke ,że aż mi włosy dęba stają jak czytam ich konstrukcje zdań więc wymyślam swoje ) i zasypia przed 21. Jak jest ze mną w domu cały dzień to pada jak muszka o 20 i obywa się bez żadnej drzemki