reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak U Was Ze Snem Maluszka?

reklama
no u nas dalej drzemki są obecne, ale przyszły tydzień chcemy zrobić bez, zobaczymy co z tego wyjdzie, myślę, że na wyjeździe nie będzie z tym problemu:-p

Mateuszek dalej spi w ciagu dnia po dwie godziny. Drzemke ma o 15, a spac idzie o 22.00. Budzi sie miedzy 8 - 10.00. Spi cala noc.

Tomi w ciagu dnia przysyppia po 10 - 15 minut ( mati go budzi swoimi odglosami )
A tak to spi jak mateusz. dwugodzinna drzemka, i cala noc, z dwoma przerwami na cyca. No i w samochodzie spi i na spacerze. Czyli jak tylko moze, to nie przepusci malej drzemce;-)

no wlasnie! hhi mam pytanko! zawsze sie zastnawialam jak to jest z rodzenstwem.. szczegolnie takim malusim.. czy malutkie dzieciatko budzi starszego brata czy siostre ? wiadomo ze niemowlaczki plcza jeszcze w nocy itd.. :)

moja mala potrafi ie spc w ciagu dnia w ogole.. ale powiem szczerze ze pozniej wieczorem jest marudna.. wiec jeszcze ja klade na godzinke by podrzemkala :D

Domiska - u nas jest na odwrot. To Maly jest poszkodowany, bo Starszy go w ciagu dnia caly czas budzi. Smiech, krzyk, wyglupy. To Tomka stawia na rowne nogi. Ale dzieki temu Maly spi pieknie cala noc.
Natomiast placze czy glosne gaworzenieTomka, Mateusza w ogole nie rusza.

Ipanema, gratuluje superchlopaczkow :tak::-)

Domiska, ja bym chciala, zeby Sara spala w ciagu dnia chociaz godzinke, bo mozna w tym czasie cos zrobic, ale z drugiej strony jak Sara spalaby chociaz chwile w poludnie czy popoludniu to wieczorem poszlaby spac o polnocy :baffled::-p
Nie spi wiec 99% dni w miesiacu w ogole, a i tak wieczorem zasypia najwczesniej o 20:00, a przez ostatnie dwa dni przed 22:00 dopiero pada :sorry2:

a Sandrus o ktorej Sara ci wstaje?:)

mja mala klade do jej lozka na drzemke i odpukc chodzi spac kolo 21 tyle ze odkad wlasnie wrocilismy z polski musimy z nia siedziec jak wieczorem idzie spac dopoki nie usnie wrrrrr
na drzemke kladzie sie sama i moge ja zostawic sama w pokoju i usnie sobie sama.. mam nadzieje ze wkrotce tak tez bedzie wygladalo chodzenie spac wieczorem wrrr

reklama
Ipanema ale Ci fajnie, chłopaki się nawzajem poukładali ze spaniem:-p
Aluta jednak spała na wczasach, ale tylko w samochodzie jak wracaliśmy z wyciągów:-p

Do góry