reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak tam nasza waga i co jemy?

Din, już nigdy nie bedzie jak dawniej.......
Zalezy jak byłaś pocięta, ile miałaś szwów, u mnie na zewnątrz nie widac nic, jedyne co mi dokuczało to wrażliwość tego miejsca jeszcze dosyc długo i jak ja to mówię "lotnisko" czyli słabe mieśnie, trzeba dużo ćwiczyć ewentualnie sa później takie kulki korygujące, które wkłada się do pochwy i podczas chodzenia sama zaciskasz mieśnie żeby kulka nie wypadła, oczywiscie przepisuje ja lekarz w odpowiednim rozmiarze.
Jeszcze często zdarza się suchość w pochwie co utrudnia współżycie, ale są środki nawilżające a później wszystko wróci do normy.

reklama
Jakie piekne plaskei brzuszki :tak: szkoda ze takiego nigdy nei maialm :zawstydzona/y:
Teraz mi powiedzieli, ze po cesarce moge zaczac cwiczyc dopiero po 2 miesiacach, wiec narazie sie mojego tluszczyku nie pozbede :-(

Ja też chcę urodzić drogami natury... i mam nadzieję, że po nie bedzie z rozmiarem tak źle, że gin zapisze mi pod wymiar kulę... do kręgli :-)

Ja dwa dni po porodzie 8 kg na minusie, jeszcze 15 kg do zrzucenia i 7kg moze mi sie uda do wymarzonej wagi 60 kg ;))) :-):-):-)

uda się .......!!!!!! Mi zostało 6 kg do wagi sprzed ciązy :tak:.......
Ostro wklepuję serum i krem oraz szoruję pilingiem uda i poślady :-D co przynosi efekty .......
Z brzuchem nie najgorzej .......mam nadzieję ,że też wróci to dawnego wyglądu ....

Na słodycze pozwalam sobie tylko w niedzielę -delikatnie :-D......no i ćwiczę regularnie chociaż nie chce mi się jak diabli :wściekła/y:

reklama
Do góry