reklama
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Ja mam 13 +
Dosięgnęłam granicy, której nie chcę przekraczać, czyli 70 kg. Może do jutra już więcej nie przytyję
Dziewczynki, a jak Wam schodzą brzuszki po porodzie? Mi kiepsko schodził, a wiem że niektóre dziewczyny juz ze szpitala wychodza praktycznie płaskie.
Dosięgnęłam granicy, której nie chcę przekraczać, czyli 70 kg. Może do jutra już więcej nie przytyję
Dziewczynki, a jak Wam schodzą brzuszki po porodzie? Mi kiepsko schodził, a wiem że niektóre dziewczyny juz ze szpitala wychodza praktycznie płaskie.
Gazelaczku schodzą wolniej u tych co miały cesarkę, też nie byłam zadowolona jak wróciłam z bebechem ze szpitala jak w 6 miesiącu, ale jak już mi się wszystko w miarę pozrastało to dużo ćwiczyłam i po pół roku od porodu był taki efekt:
a jeszcze dalej zupełnie sie wchłonął... będzie dobrze Gazelaczku!
a jeszcze dalej zupełnie sie wchłonął... będzie dobrze Gazelaczku!
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
No Misiu, po pół roku to świetny efekt
Mi się w końcu wchłonął i w wakacje (czyli rok po) było ok. Na tym zdjęciu troszke widać:
brzucholek
Tyle, że z tyłu zostały taki... hm... schabiki, a kiedyś tego nie miałam. Niby w obwodzie było tylko +2 cm, ale wygląd już nie ten co kiedyś :dull:
Ale teraz będzie trudniej. Zgłoszę się do Ciebie po ćwiczenia na mięśnie które się rozeszły. Ja niestety jeszcze przed zajściem w 2ga ciążę miałam przerwę między mięśniami, mogłam sobie rękę wkładać
Mi się w końcu wchłonął i w wakacje (czyli rok po) było ok. Na tym zdjęciu troszke widać:
brzucholek
Tyle, że z tyłu zostały taki... hm... schabiki, a kiedyś tego nie miałam. Niby w obwodzie było tylko +2 cm, ale wygląd już nie ten co kiedyś :dull:
Ale teraz będzie trudniej. Zgłoszę się do Ciebie po ćwiczenia na mięśnie które się rozeszły. Ja niestety jeszcze przed zajściem w 2ga ciążę miałam przerwę między mięśniami, mogłam sobie rękę wkładać
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Gazelaczku wow ale pięknie po roku wyglądał Twój brzuszek! Super!:-)
co do rozstępu mięśnia prostego - ja też mogłam sobie rękę włożyć do flaków
ale jak się ćwiczy to ten rozstęp jest coraz mniejszy, damy radę!
Teraz na gimnastyce ciążowej dowiedziałam się, że dopóki prosty się nie zrośnie, to nie można go ćwiczyć. A żeby mu pomóc - należy męczyć tylko ukośne. No a ja ćwiczyłam jedne i drugie, może dlatego została dziura.
Misiu, a co to jest przepuklina? Może wiesz? To jest sama dziura między mięśniami, czy już zrosnięty z mięśniami jakiś flaczek?
RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
MISIA, GAZELKO normalnie oczy robie ze do takich figur wróciłyście po ciąży.... mi też sie marzy, tym bardziej ze chce meza wyciągnąć na sylwestra na jakąś imprezke i jakoś tam wyglądac.... ale czas pokaże...
Rudson
Mamy październikowe 2007
Dziewczynki WOWOWOWOWOW
Piekne brzuszki no pogratulowac :-)
Ja juz prawie nie mam brzucha ...ale skora jest mega wiotka i wisi strasznie...czuje jakbym miala pergamin na brzuchu
Piekne brzuszki no pogratulowac :-)
Ja juz prawie nie mam brzucha ...ale skora jest mega wiotka i wisi strasznie...czuje jakbym miala pergamin na brzuchu
reklama
Misiu, a co to jest przepuklina? Może wiesz? To jest sama dziura między mięśniami, czy już zrosnięty z mięśniami jakiś flaczek?
Przepuklina to uwięźnięty ale niekoniecznie zrośnięty z mięśniami kawałek jelita wychodzący z jamy brzusznej między innymi przez taki rozstęp.
Rudson nawilżaj i poklepuj skórę, wchłonie się
Podziel się: