reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak tam nasza waga i co jemy?

REniferku, to rzeczywiście pułapka... Ja też ostatnio zaczęłam jeść wiele rzeczy "po raz ostatni" i w rezultacie waga zaczęła rosnąć... Ale od dwóch dni pilnuję się i na szczęście trochę się ustabilizowało.

Teraz zbliżam się do 70 kg, a to oznacza jakieś 12-13 kg do przodu. Generalnie ciało wygląda szczupło, ale na tyłku i udach latają takie .... nie wiem jak nazwać - ale nie lubię ich :baffled:

reklama
U mnie 20 na plusie...ale wczoraj wazylam mniej niz tydzien temu:baffled:...dziwne bo w ostatnim tygodniu niczego sobie nie odmawialam - zjadlam cala babke monysi:-D....a wczoraj "pofolgowalam" emocja i spalaszowalam McDonaldsa:baffled:

No to i ja się jeszczę pochwalę na tym wąteczku po raz kolejny. Dziś zaczynam 20 tydzień i mam +8,5 kg. Obstawiamy ile będzie do końca? Chciałam utyć 8-9 kg przez całą ciążę. Nie muszę już chyba jednak czekać kolejne 20 tyg., żeby zobaczyć, że nie wyszło.
Fajne i pocieszające jest to, że urodzicie przede mną i to wszystkie, więc będę mogła stosować Wasze sprawdzone sposoby na powrót do figury!!!!

Pozdrawiam ciepluteńko.

Majako!

To super!:-)Oby nam wszystkim powrót do dawnej wagi przychodził z taką łatwością.

Ilkas!

Gratuluję , bo to już półmetek. :tak:Przyrostem wagi się nie martw, napewno zrzucisz szybciutko.

Mam pytanko do rozdwojonych Mamusiek, a mianowicie, czy schudłyście już coś od porodu? Mi przy porodzie odeszło jakieś 10kg (nie wiem dokładnie bo przed porodem bałam się wejśc na wagę:-p) i na tym koniec, choc od porodu jutro minom 3 tygodnie. Nie jem prawie nic i nie wiem już co o tym myślec.
:sorry:

reklama
Do góry