reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak tam nasza waga i co jemy?

a ja znów mam odwrotn problem, już tydzień po porodzie nie miałam brzucha a teraz 2,5 tyg po mam wagę sprzed ciązy, chodzę i ciągle podjadam ale martwię się, że karmiac piersią wciąz bedę traciła na wadze...
ps
na brzuchu zostały mi jedynie włoski i kreska :-) ale gin twierdzi ze to zniknie samo

reklama
kobitki u mnie tydzień po porodzie i 12 kg mniej, w sumie to jestem w szoku, bo dzis przez noc spadło mi nie wiadomo skąd 1,5 kg!! jeszcze 11 kg i wróce do wagi sprzed porodu :-D:-D:-D no i juz prawie w spodnie sprzed ciąży wchodze!!!

Ja schudłam jakieś 14kg i zostało mi do zrzucenia jeszcze jakieś 7 kg. Zaczynam wchodzic w niektóre spodnie sprzed ciąży, ale wciąż uważam, że jestem wielka.:crazy:

Dziś 9ty dzien po porodzie i mam - 9 kilo, przede mną jeszcze 4 kg.

Niestety zaczęłam już źle wyglądać - policzki się zapadły, tyłek się robi kościsty. Już nie wspominam o oczach - jestem tak niewyspana, że mogę grać w horrorze bez charakteryzacji :crazy:

u mnie nie najgorzej ....wchodzę w spodnie sprzed ciąży ....i co najważniejsze w kostium kąpielowy bo wybieram się na basen :-D:szok:.....Tak mi tego brakowało !!!!
Jeszcze męczą mnie moje uda ...jakieś takie wielkie mi się wydają :-D:-)....

U mnie niby 2 kg mniej niz przed ciaza ale nie wiem jak to sie stalo zrobilam sie strasznie sflaczala i mam ogromne poklady tluszczu na tylku i brzuszku :-:)baffled:. na razie lekarz zabronil mi cwiczen i tak blizna ciagle boli ze nie bardzo moge. Do tego po karmieniu jestem glodna jak diabli :crazy:

W zadne spodnie nie wchodze i bluzeczki i sweterki tez przyciasnawe :crazy: przez te cycki giganty

reklama
Ja 9 dni po porodzie i schudłam 13 kg, w sumie to jestem zadowolona ;) została mi juz tylko dycha do wagi sprzed ciązy... w ciuchy sprzed ciazy na upartego wchodze ale wyglądam w nich jeszcze jak serdelek... ! :crazy::crazy::crazy:

Do góry