reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak tam nasza waga i co jemy?

Din, już nigdy nie bedzie jak dawniej.......
Zalezy jak byłaś pocięta, ile miałaś szwów, u mnie na zewnątrz nie widac nic, jedyne co mi dokuczało to wrażliwość tego miejsca jeszcze dosyc długo i jak ja to mówię "lotnisko" czyli słabe mieśnie, trzeba dużo ćwiczyć ewentualnie sa później takie kulki korygujące, które wkłada się do pochwy i podczas chodzenia sama zaciskasz mieśnie żeby kulka nie wypadła, oczywiscie przepisuje ja lekarz w odpowiednim rozmiarze.
Jeszcze często zdarza się suchość w pochwie co utrudnia współżycie, ale są środki nawilżające a później wszystko wróci do normy.

reklama
Jakie piekne plaskei brzuszki :tak: szkoda ze takiego nigdy nei maialm :zawstydzona/y:
Teraz mi powiedzieli, ze po cesarce moge zaczac cwiczyc dopiero po 2 miesiacach, wiec narazie sie mojego tluszczyku nie pozbede :-(

Ja też chcę urodzić drogami natury... i mam nadzieję, że po nie bedzie z rozmiarem tak źle, że gin zapisze mi pod wymiar kulę... do kręgli :-)

Ja dwa dni po porodzie 8 kg na minusie, jeszcze 15 kg do zrzucenia i 7kg moze mi sie uda do wymarzonej wagi 60 kg ;))) :-):-):-)

uda się .......!!!!!! Mi zostało 6 kg do wagi sprzed ciązy :tak:.......
Ostro wklepuję serum i krem oraz szoruję pilingiem uda i poślady :-D co przynosi efekty .......
Z brzuchem nie najgorzej .......mam nadzieję ,że też wróci to dawnego wyglądu ....

Na słodycze pozwalam sobie tylko w niedzielę -delikatnie :-D......no i ćwiczę regularnie chociaż nie chce mi się jak diabli :wściekła/y:

reklama
Do góry