reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

JAK SZYBKO SCHUDNĄĆ !!!

witajcie, mnie udało sie schudnąc od poczatku grudnia 2005 do dzisiaj : 22 stycznia prawie 6 kg. Wga wyjściowa 67 - teraz 61.5 kg....a udało mi się bo:
1. Ćwiczyłam brzucha - 6 Weidera...polecam
2. Przestałam wcinać słodycze - do świąt nie jadłam wogóle, póżniej sporadycznie. A nie kupuje wcale.
3. Nie jem po 18 - to podstawa i naprawde duzo daje
4. Staram sie jeść 4 posiłki , troche teoria ale pamietam o śniadaniu i drugim śniadaniu w pracy, po pracy nie mam czasu na jedzenie ale cos tam skubne.
5. Na talerz nakładam - rozsądnie oczywiście- tyle ile zamierzam jeść i zadnych dokładek.
6. Pije herbate pu-erh.

I jesli oczywiście zdarzaja sie jakies imprezki czy posiadówki to nie siedzę i patrze jak inni jedza i piją ale nie obrzeram się. Chociaz w pierwszym miesiacu, tj. grudniiu, ściśle trzymałam sie diety. Teraz jak juz sa efekty nie jestem juz tak rygorystyczna ale podstawowych punktów przestrzegam (słodycze, ćwiczenia i 18 godzina).
Pozdrawiam i zycze szybkich rozstań z kiloskami. Buzki

reklama
hogata podziwiam :o i przypomniałaś mi kilka zasad odchudzania ;D skorzystam :) mamy tyle samo wzrostu a ważę o wiele więcej :p ale musisz być szczuplutka! :o 6weidera na razie odpada(przez cesarkę) ale odwczoraj ćwiczę specjalną gimnę po cesarce ::) ćwiczenia są kpiną ale mnie i tak sprawiaja trudności :-[ tłumaczę sobie że to przez to,że całą ciąża nie mogłam się przeciążać(ciąża zagrożona) i nawet teraz nie mogę za bardzo :p ale zaczęłam się też smarować kremami wyszczuplającymi itp.wszystko od wczoraj ::) mam nadzieję ze wytrwam bo mam słomiany zapał a lato tuż tuż 8)

karolinna niestety mam figure typu gruszka. Chuda góra, zero cycków i szerokie biodra. Mam 101 cm w tyłku, wzrostu 178 cm, a w cyckach nawet 90 nie mam.... :(......musze staniki wypychac zeby jakos wyglądać. Mam zamiar z celulitem powalczyć. Kupuje dzisiaj krem 4pory roku i folie i zamierzam co tydzien sie smarowac i foliowac na noc, podobno sa super efekty, takze wyszczuplające. Zobaczymy. A ty kochana trzymaj sie i nie mysl ze masz słomiany zapał. Na pewno ci sie uda. Mi sie udało (a od chyba 5 lat nic nie robiłam ze soba) to tobie tez sie uda. POWODZENIA!!!!!

....ja tylko wtrace mamusie, ze mazindolzostal wycofany ze sprzedazy, gdyz jego sklad zawierał niedozwolone składniki.Działal jak amfetamina, zero apetytu, suchosc w ustach, kolatanie serca i ciarki na plecach!!!!
Wiem cos o tym,bo stosowalam go pare lat temu i zrezygnowałam po kilku tabletkach, bo myslałam ze odjade........a pozniej dowiedzialam sie ze go wycofano

bleeeeeeeeeeee, okropny środek

heja wszystkim. Chciałam tylko ..się pochwalić ...skończyłam 6 weidera ale cwicze dalej. Waga rano pokazała 60 kg ... czyli od poczatku grudnia schudłam 7 kg. Wychodzi 3,5 na miesiac .... czyli prawidłowo i efektu jo-jo sie nie spodziewam. Pozdrawiam

Uuuuuuuuuu :mad: :p :-[ :( mam jakies 8 kilo do zrzucenia, ale nie mam pojecia jak?! Co gorsza, nie wiem dlaczego mi ich przybylo, bo zawsze bylam chuda jak patyk ???
ma ktos jakies pomysly i porady? ;D

reklama
Ja też walczę ze zbędnymi kilogramami. Niestety po ciąży nie mogę schudnąć ...

Słyszałam, a raczej dużo czytałam o Adipexie i Meridzie, czy któraś z Was stosuje te tabletki?.

Do góry