Do Dagi
NA poczatek proponowałabym ci słabszą dawkę , czyli MERIDIA 10. W opakowaniu jest 30 tabletek, 1 tabletka dziennie, nie więcej. Ja osobiście nie miałam skutków ubocznych, ale w ulotce jest napisane że mogą wystąpić np. zaparcia, bezsenność,uczucie suchości w ustach lub kołatanie serca.To wszystko jest uzależnione od tego jak organizm zareaguje na lek, ale przewaznie te wszystkie działania uboczne ustępują po paru dniach ( mojej koleżance po 5 dniach wszystko przeszło)
Jeśli masz nadciśnienie, to nie powinnaś brać tych tabletek, ponieważ MERIDIA u niektórych pacjentów powoduje wzrost ciśnienia. Ja zawsze mam za niskie cisnienie, więc nie obawiałam sie tego.
Jeśli będziesz nadal zainteresowana to moge ci wysłać treść ulotki, i zapoznasz sie dokładnie z tym lekiem, jego składem...
Ja jestem zadowolona,nie mam efektu jojo, dalej tracę kilogramy, może teraz troche wolniej, ale jedno jest pewne, że nie mam już takiego wilczego apetytu jak dawniej.
Mam nadzieje że ci pomogłam tymi informacjami,jeśli będziesz miała jeszcze jakieś pytania, to chętnie ci służe pomocą!!!!!!!!!!
Pozdrawiam i powodzenia!!!!!!!!!!