reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak sobie radzicie z samotnością w ciązy??

monia no to sie ciesze ze wszystko dobrze jednak! najgorsze sa te nerwy o obawa o malenstwo! A na kiedy masz termin, na styczen czy jeszcze na grudzien?

eva my z malym mamy teraz taka zabawe ze jak sie wypina i czuje go przez skore to zaczynam go glaskac i sie cofa. A jak tylko wezme reke to znow sie wypina znow zaczynam go glaskac i sie chowa. I tak w kolko poki mu sie nie znudzi:-)

reklama
termin to ja mam ,ale sama niewiem na kiedy..hihi...
znaczy sie pierwszy byl na 5 styczen i tego sie chyba bede trzymac,ale lekarz mi mowil ze od 20 grudnia to juz mam byc gotowa....:-)
2 dzieci juz mam i oboje sie rodzili tak samo w 37 tygodniu...3500 i 3750:-)

netefe jak już będzie mocniej kopać, to spróbuj postukać trochę w brzuszek - czasem można już wyczuć reakcję ;) wczoraj przez dobrych kilka minut sobie tak odpukiwaliśmy - jak zaczęłam stukać palcami to zaraz dziecko zaczynało mi odpukiwać w tym miejscu tylko mocniej niż zwykle ;)
słyszałam że dzieci na tym etapie zaczynają bawić się w ten sposób :)

Dzisiaj spróbuję :)

dzis tak kolo 3 rano moj ukochany zerwal sie spocony ...usiadl na lozku szukal mnie reka...i powtarzal tylko...kochanie jedziemy??:-D:-) myslalam ze sie posiusiam,odpowiadalam a on dalej to samo....potem sie wybudzil i mowil,ze wydawalo mu sie ze to juz.....haha
ale mial sen :cool2:

agugucha cos mnie sie zdaje ze tym razem to ja se do konca bede czekac na malego stworka:-) ciekawa jestem co ze swietami....bardzo bym chciala pojechac do przyszlych tesciow z moim panem ,ale to przeszlo 400 km....co otym myslicie dziewczyny??
termin mam na 5 stycznia ...

monia hmmmm na Twoim miejscu chyba bym sie troche bala zaryzykowac. Bo co zrobisz jak zaczniesz rodzic w swieta? A to tak blisko terminu...

jestem dzis po wizycie i lekarza....dostalam pozwolenie na wyjazd...mam co jakis czas postoja robic i nogi rozprostowac:-)
najwyzej urodze w miescie Warszawa:-)
wyniki mam bardzo dobre...i widzialm znowu malenstwo...i wiecie co??poan doktor mi powiedzial ,ze ewidentnie jezyk wytyka...haha

Czesc dziewczyny. Dawno mnie tu nie bylo... ale moj ukochany przyjechal i jakos tak nie mialam kiedy :-):-):-)... widze ze u Was wszystko dobrze:-):-) ja jutro mam wizyte u ginekologa a za tydzien 3D... moze wreszcie sie dowiem co bedzie:-):-) doczekac sie juz nie moge:-):-) no i data slubu juz zaklepana na 6 lutego:-):-) Buziaki dla was wszystkich:-)​

reklama
jestem dzis po wizycie i lekarza....dostalam pozwolenie na wyjazd...mam co jakis czas postoja robic i nogi rozprostowac:-)
najwyzej urodze w miescie Warszawa:-)
wyniki mam bardzo dobre...i widzialm znowu malenstwo...i wiecie co??poan doktor mi powiedzial ,ze ewidentnie jezyk wytyka...haha

Warszawa nie taka straszna, bo sama w niej mieszkam :) Jakbyś trafiła na Madalinskiego, to mają dobrą opiekę :-)

Do góry