reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak sobie radzicie z samotnością w ciązy??

no tak....jakby coś to w Wawie dzidzia sie urodzi....ale my tylko tak na 2 dni tam jedziemy wiec mam nadzieje ,ze wszystko bedzie dobrze:-)

reklama
Na pewno bedzie wszystko dobrze, a my dzis bylsmy u doktora i po raz pierwszy slyszelismy bijace serduszko naszego skarba:-):-):-) Cudowne!!! Mogłabym słuchac godzinami :-):-) Za tydzien jedziemy na usg3d moze wreszcie dowiemy sie jaka plec:-):-):-)

Ja bijące serduszko już słyszałam :) na poprzednich dwóch USG. Niesamowite przeżycie tak samo jak zobaczenie małej kruszynki w Twoim brzuszku

dziewczynki slyszaly bicie serduszka swoich pociech:-)milusio:-)
ja tym razem mialam usg bardzo dlugo bo maly najpierw sie strasznie wiercil a potem sie popisywal....haha doslownie.....lekarza zawolal pielegniarke normalnie,zeby sie z nami posmiala...a czemu ,a temu ze maly przez jakis czas nam wytykal jezyk...haha
machal lapkami i potem tyłeczkiem pod obraz sie wsowal...:-):cool2:
rozrabiaka bedzie:-)
wczoraj wieczorem mialam 2 dosc mocne skurcze....trwaly moze jakies 2 ,3 minuty kazdy,ale potem przeszlo jak reką odjac....wiec chyb anie mam sie co stresowac,,,

ps-dzos w snie jakas pani mi pokazaywala koszule...znaczy sie w jakims sklepie bylam i mialam ją do porodu kupic...:szok: obudzilam sie lekko wystraszona...

ps-dzos w snie jakas pani mi pokazaywala koszule...znaczy sie w jakims sklepie bylam i mialam ją do porodu kupic...:szok: obudzilam sie lekko wystraszona...
Ja usg mam prawie na każdej wizycie, ale nie słyszałam nigdy serduszka wczesniej a wczoraj po raz pierwszy robili mi KTG (chyba tak to sie nazywa) myślałam ze sie porycze:-) A mój K.. mówił tylko "jak sypko bije" hihi Masz racje Netefe to niesamowite przeżycie:-) mogłabym słuchac godzinami....

tataus Marcela....coraz czesciej wieczorem czyta ...znaczy sie kladzie sie z glowa przy brzucholu i czyta normalnie naglos kubusia puchatka....:-)

tataus Marcela....coraz czesciej wieczorem czyta ...znaczy sie kladzie sie z glowa przy brzucholu i czyta normalnie naglos kubusia puchatka....:-)
No to ja łasnie to wczoraj miałam tyle ze sama głowice mi do brzuszka przyłozyła zeby chwile posluchac a pas zdjela... ale to na pewno to było :-):-) Mój czasami mowi do brzuszka ale bajek nie czyta hihihi:-)

reklama
Ja usg mam prawie na każdej wizycie, ale nie słyszałam nigdy serduszka wczesniej a wczoraj po raz pierwszy robili mi KTG (chyba tak to sie nazywa) myślałam ze sie porycze:-) A mój K.. mówił tylko "jak sypko bije" hihi Masz racje Netefe to niesamowite przeżycie:-) mogłabym słuchac godzinami....

Ja też bym chciała mieć tak często USG...:-( Ale mnie nie stać na to i będę miała jeszcze jedno. No chyba, że w programie są przewidziane jakieś bonusowe usg :-)
(Zapisałam się do programu, gdzie miasto płaci mi za badania :-D)

Do góry