Nikole
Wciąż dążę do celu..
hehe mam teraz podobna sytuacje. Biore microgynon. Wczesniej bralam ok 4 miesiecy odstawilam i sposowalismy metody naturalne czyli w naszym przypadku stosunek przerywany przez ok rok czasu, okres mialam w miare regularnie, wahal sie do tygodnia, ale to normalne (praca, klimat, stres) ostatnio @ nie mialam przez prawie 2 miesiace, zaczelam sie niepokoic, poszlam do ginekologa ale nie powiedziala mi ze jestemw ciazy, zbadala i stwierdzila ze wszystko ok. 2 tyg po wizycie dostalam @ i zaczelam brac znowu microgynon. tydzien przed skonczeniem sie pierwszego opakowania dostalam tak jakby @, na poczatku w malych ilosciach a potem coraz wiecej i wiecej. Dodam ze normalny @ mam przez ok 5 dni a to ciagnelo sie przez 7 i to podczas brania tabletek, w momencie kiedy byla ta 7 dniowa przerwa nic juz nie bylo. Zastanawiam sie czy w ciazy nie jestem dlatego musze jak najszybciej zrobic test. Nie wzielam nastepnego opakowania tabsow bo wiem ze ingerencja hormonalna podczas ciazy nie jest zbyt wskazana. Teraz mam bole brzucha czego nigdy nie mialam w zwykly dzien bez @. i co zrobic z tym fantem?brac czy nie brac tych tabletek? strasznie sie boje bo gdybym byla w ciazy nie tylko tabletki moga zaszkodzic ale i moja fizyczna praca ktora jest bardzo ciezka.