reklama
Antykoncepcja musi być dobrana pod konkretną osobę. Po to jest na receptę, żeby jeszcze to inekolog mógł skontrolować czy się nie dzieje nic niebezpiecznego. Imo tabletki są najlepsze (zaskoczyły u mnie za pierwszym razem tak swoja droga, Novynette). Grunt to pamiętać o nich zawsze.
Przyszłytata92
Zaangażowana w BB
Dokładnie, jeśli lekarz zleci ci tabletki, twój facet może sobie w tobie dochodzić ile chce, a nic z tego poważnego się nie urodzi jedyny minus to częstsze humorki z powodu zaburzenia hormonówAntykoncepcja musi być dobrana pod konkretną osobę. Po to jest na receptę, żeby jeszcze to inekolog mógł skontrolować czy się nie dzieje nic niebezpiecznego. Imo tabletki są najlepsze (zaskoczyły u mnie za pierwszym razem tak swoja droga, Novynette). Grunt to pamiętać o nich zawsze.
Ja stosuje antykoncepcję hormonalną i jestem zadowolona, po porodzie zaczęłam brać milvane. Ponieważ przybyło mi obowiązków przy córeczce, to ubezpieczyłam się żeby pamiętać o tych tabletkach aplikacją na telefon, raz zapommniałam to zrobiła mi statystyki, że pominęłam jedną, i od tamtej pory reguralnie biore, przy dziecku jest duzo obowiązków i mozna zapomniec dlatego polecam wam ten pomysł z aplikacja, u mnie się sprawdza swietnie, a warto bo jest za darmo. Nazywa sie moje-leczenie, mozecie wygooglowac sobie
Podziel się: