reklama
Ja przez prawie 4 lata bralam Yasminelle ktore kosztowaly prawie 50 zl, wiec teraz te milej sie kupuje pierwsze opakowanie zaczynam od poniedzialku mam nadzije ze bedzie okej
czekam na relację ;-)
ja muszę zaczekać na pierwszy okres po porodzie żeby zacząć je brać
klaudix
Mamunia Filipka:*
Również brałam Cilest przez parę dobrych lat... Zdarzyło mi sie przy pierwszym opakowaniu, że również plamiłam, w późniejszym czasie raczej było wszystko oki... Czasami pojawiło się delikatne plmienie ale to bardziej z tego powodu, że miałam jakieś problemy jelitowe albo zapomniałam tabletki...:<
Co do samych tabletek, to z tego co wiem są słabe,jak dla mnie były idealne... Po odstawieniu od razu zaszłam w ciążę...a teraz, po niej, mam zamiar do nich wrócić
Ja uważam, że jeśli coś nas niepokoi i doprowadza w jakimś stopniu do stresu to lepiej zadzwonić do lekarza
Co do samych tabletek, to z tego co wiem są słabe,jak dla mnie były idealne... Po odstawieniu od razu zaszłam w ciążę...a teraz, po niej, mam zamiar do nich wrócić
Ja uważam, że jeśli coś nas niepokoi i doprowadza w jakimś stopniu do stresu to lepiej zadzwonić do lekarza
Ja brałam yasmin przez rok po to aby wyciszyć jajniki ponieważ choruje na PCO i nie mogłam zajść w ciążę .Generalnie wszystko było ok, nie miałam problemów z cerą , nie przytyłam za dużo ,natomiast strasznie "urosły"mi piersi szlag mnie trafiał bo i tak mam spore.Libido zerowe.Ale najlepsze cyrki zaczely sie gdy odstawiłam tabletki.....przez pierwszy miesiąc tak spuchłam , że skarpetki mi się wrzynały tyle mialam wody w sobie, non stop chciało mi się pić a do toalety to tak nie bardzo.po pierwszym okresie to minęło ale przytyłam 5 kg i nie mogłam się ich pozbyć.Ale....no właśnie po odstawieniu zaszłam w ciążę a do tego dążyłam więc suma sumaru opłacało się
agga86
Happy Mama :)
Cortina rzeczywiście tanio :O U mnie też nie ma tej apteki niestety więc zmuszona jestem kupować po 50zł. Pech chce do tego, że dostajęrecepty na 4 opakowania i za jednym razem wydawać 200zł to trochę bolesne jest (
L
LuizaPatrycja
Gość
Ja też biorę cilest,jak dla mnie są super, żadnych skutków ubocznych...bałam się że przytyję, ale na szczęście to były tylko obawy, a nawet schudłam 16 kg. do tego super cena....
Cortina
Fanka BB :)
Cortina rzeczywiście tanio :O U mnie też nie ma tej apteki niestety więc zmuszona jestem kupować po 50zł. Pech chce do tego, że dostajęrecepty na 4 opakowania i za jednym razem wydawać 200zł to trochę bolesne jest (
ja na jednej recepcie mam 6 op. wypisywanych ale nigdy nie kupuje calosci, albo w aptece robia odpis recepty albo na odwrocie pisza "wydano 1op" i wala pieczatke
jestem w polowie pierwszego opakowania i stwierdzam ze chudn przypisuje ta zasluge tabletka wlasnie jem 3 posilki w ciagu dnia i nie ciagnie mnie tak do slodyczy
biorac yasminelle jadlam non stop
reklama
ja na jednej recepcie mam 6 op. wypisywanych ale nigdy nie kupuje calosci, albo w aptece robia odpis recepty albo na odwrocie pisza "wydano 1op" i wala pieczatke
jestem w polowie pierwszego opakowania i stwierdzam ze chudn przypisuje ta zasluge tabletka wlasnie jem 3 posilki w ciagu dnia i nie ciagnie mnie tak do slodyczy
biorac yasminelle jadlam non stop
To akurat fajny skutek uboczny ;-) Pisza dalej jak się czujesz po tych tabsach. Ja nadal czekam na pierwszą @ po porodzie żeby zacząć brać QLAIRE.
Podziel się: