reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Lena jak wyłacze tv bo widze ze jest za bardzo wpatrzona lub nawewt wtedy gdy wydawaloby sie ze w ogole nie budzi jej zainteresowania i bawi sie czyms innym slysze wielki protest "mama telewizjjor wlacz ogladam!!!!" :szok::tak::-)
rosnie telemaniak :-:)wściekła/y:

a zmieniajac na moment temat - jestem po wizycie u ortopedy (kolejnej juz prywatnej :-() zrobil mi usg i ... mam w stawie skokowym plyn bardzo niepokoi go to ze w moim wieku trzy miesiace po zwyklym urazie bez zlamania jest taka bolesnosc przy ruchach i dotyku, plyn oraz ze jest ograniczenie ruchow .... :confused::baffled:
w przyszyl tyg mam sie udac do szpitala w celu zrobienia wszystkich badan (reumatyzm i inne ew przyczyny wiec pokloja mnie kompleksowo :baffled:) oraz w celu zrobienia rezonansu...
obejrzal rowniez kolana (ten lekarz operowal mi prawe kolano) i po kilku ruchach (zgiecie - wyprost) spytal " ile ty masz lat????" - w takim stanie sa kolana :-:)-( ale o tym akurat to wiem juz od dawna po pierwszej operacji straszyli przeszczepem... najgorsze ze w sumie niewielu a zaryzykowalbym stwierdzenie ze moze zaden lekarz nie wie co robic z chondro stosuja artroskopie zastrzyki dostawowe glukozamine doustnie a jak nie to pod noz lub zyj z tym jak najdluzej
a z dosiwadczenia wiem oraz z rozmow z innymi osobami ze lubia sie rowniez blokowac inne stawy ( a lekarze o to nie pytaja bo nawet chyba nie wiedza)

ale pocieszajace jest to ze reumatyzm i ew chondro nie jest dziedziczna

reklama
teraz to chce mi sie plakac :-:)-( bo nie wiem czy przez to wszystko pojade 10 lutego do Michala bo nie wiem jak szybko zrobia mi rezonans stopy i co on wykaze :baffled::confused::-(

ojoj - Kasiulla - współczuję przejść z nogą!!oby wszystko zakończyło się pomyslnie!!

ja miałam wczoraj spotkanie swojej klasy z liceum - przyszło 15 osób, same babki - było baaaardzo fajnie:-) - szkoda tylko,że tyle kopciły i że musiałam wcześniej wyjść; jednak ta nasza-klasa na coś się przydała ;-)

ja też miałam spotkanie klasowe z liceum dzięki naszej klasie - przyszło bardzo dużo osób nawet nauczycielka od rachunkowości a teraz szykuje się spotkanie z podstawówki to będzie fajniejsze bo większe zmiany

Kasia - oj bidulko ..Ty z tą nogą to się nacierpisz....współczuje ..i trzymam kciukasy ..aby było wszycho ok

Azik - super .....śpiewanie kolęd ...

reklama
Moje Słonko właśnie się zbuntowało przeciwko pieluszce. Mam nadzieję, że po myciu nie będzie protestów, bo inaczej popłyniemy...

A między mną a K.góry lodowe, stos kłamstw, pijackie imprezy i ciepłe pogaduszki na GG między nim i pewną młodą koleżanką z pracy. A dla mnie i synka: brak czasu, kłamstwa, kłamstwa i żale... Krótko mówiąc stwierdziłam, że lepiej będzie, jak nas nie będzie odwiedzał. Tym bardziej, że ostatnio przyjechał po "tylko" 7 piwach :wściekła/y::wściekła/y: Nic dodać nic ująć, na dodatek napisał koleżance, że byłby najszczęśliwszy na świecie, gdyby był z taką kobietą, jak ona. No cóż. Już od dawna między nami nie było dobrze, ale teraz trzeba powiedzieć sobie jasno STOP...

Do góry