reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Lena jak wyłacze tv bo widze ze jest za bardzo wpatrzona lub nawewt wtedy gdy wydawaloby sie ze w ogole nie budzi jej zainteresowania i bawi sie czyms innym slysze wielki protest "mama telewizjjor wlacz ogladam!!!!" :szok::tak::-)
rosnie telemaniak :-:)wściekła/y:

a zmieniajac na moment temat - jestem po wizycie u ortopedy (kolejnej juz prywatnej :-() zrobil mi usg i ... mam w stawie skokowym plyn bardzo niepokoi go to ze w moim wieku trzy miesiace po zwyklym urazie bez zlamania jest taka bolesnosc przy ruchach i dotyku, plyn oraz ze jest ograniczenie ruchow .... :confused::baffled:
w przyszyl tyg mam sie udac do szpitala w celu zrobienia wszystkich badan (reumatyzm i inne ew przyczyny wiec pokloja mnie kompleksowo :baffled:) oraz w celu zrobienia rezonansu...
obejrzal rowniez kolana (ten lekarz operowal mi prawe kolano) i po kilku ruchach (zgiecie - wyprost) spytal " ile ty masz lat????" - w takim stanie sa kolana :-:)-( ale o tym akurat to wiem juz od dawna po pierwszej operacji straszyli przeszczepem... najgorsze ze w sumie niewielu a zaryzykowalbym stwierdzenie ze moze zaden lekarz nie wie co robic z chondro stosuja artroskopie zastrzyki dostawowe glukozamine doustnie a jak nie to pod noz lub zyj z tym jak najdluzej
a z dosiwadczenia wiem oraz z rozmow z innymi osobami ze lubia sie rowniez blokowac inne stawy ( a lekarze o to nie pytaja bo nawet chyba nie wiedza)

ale pocieszajace jest to ze reumatyzm i ew chondro nie jest dziedziczna

reklama
teraz to chce mi sie plakac :-:)-( bo nie wiem czy przez to wszystko pojade 10 lutego do Michala bo nie wiem jak szybko zrobia mi rezonans stopy i co on wykaze :baffled::confused::-(

ojoj - Kasiulla - współczuję przejść z nogą!!oby wszystko zakończyło się pomyslnie!!

ja miałam wczoraj spotkanie swojej klasy z liceum - przyszło 15 osób, same babki - było baaaardzo fajnie:-) - szkoda tylko,że tyle kopciły i że musiałam wcześniej wyjść; jednak ta nasza-klasa na coś się przydała ;-)

ja też miałam spotkanie klasowe z liceum dzięki naszej klasie - przyszło bardzo dużo osób nawet nauczycielka od rachunkowości a teraz szykuje się spotkanie z podstawówki to będzie fajniejsze bo większe zmiany

Kasia - oj bidulko ..Ty z tą nogą to się nacierpisz....współczuje ..i trzymam kciukasy ..aby było wszycho ok

Azik - super .....śpiewanie kolęd ...

reklama
Moje Słonko właśnie się zbuntowało przeciwko pieluszce. Mam nadzieję, że po myciu nie będzie protestów, bo inaczej popłyniemy...

A między mną a K.góry lodowe, stos kłamstw, pijackie imprezy i ciepłe pogaduszki na GG między nim i pewną młodą koleżanką z pracy. A dla mnie i synka: brak czasu, kłamstwa, kłamstwa i żale... Krótko mówiąc stwierdziłam, że lepiej będzie, jak nas nie będzie odwiedzał. Tym bardziej, że ostatnio przyjechał po "tylko" 7 piwach :wściekła/y::wściekła/y: Nic dodać nic ująć, na dodatek napisał koleżance, że byłby najszczęśliwszy na świecie, gdyby był z taką kobietą, jak ona. No cóż. Już od dawna między nami nie było dobrze, ale teraz trzeba powiedzieć sobie jasno STOP...

Do góry