reklama
M
mamaoli
Gość
ach te pieniądze... u nas coraz gorzej, Michał juz nie pracuje dodatkowo i kiepsko jest:-( zaliczył teraz pierwszy etap przyjęcia do Policji , na początku lutego, kolejny test i komisja lekarska, powoli przekonuje sie do tego jego pomysłu i że jak sie dostanie to wyjedzie na to szkolenie... będe musiała jakoś dac rade, jakby go tak dali do Katowic (bo tam też jest szkółka) to mógłby każdy weekend być w domu, pożyjemy, zobaczymy. Ja ostatnio napisałam swoje CV i jakby sie coś trafiło.. Maksa może przyjeliby mi do żłobka a Kamila wtedy do mojej mamy...
w sobote na weselicho idziemy! rozerwe sie troche
felqua buziaki dla Jasia, Maks mój znowu ma zapalenie ucha i jest na antybiotyku:-(
kasiulla bidulko trzymaj sie
felqua buziaki dla Jasia, Maks mój znowu ma zapalenie ucha i jest na antybiotyku:-(
kasiulla bidulko trzymaj sie
A
azik
Gość
a do mojej muszę wlewać wodę miską
ja mam upatrzoną tylko czekam na wypłatę
i guzik muszę przytwierdzać spinka
kocham nowoczesność.
ja mam upatrzoną tylko czekam na wypłatę
kocham nowoczesność.
K
KingaP
Gość
Kinguś daj namiary na jakąś fajną pralkę,bo nasza dzisiaj odmówiła współpracy woda się z niej wierzchem wylewa
kupiliśmy Boscha WLX 20460 PL
jesteśmy po pierwszym praniu i jest booooska
Załadunek ma 4,5 kg... Wydawało mi się, ze to mało, ale jak odsunęliśmy starą krowiastą kolubrynę, to okazało sie, że też miała wsad 4,5, a ja panikowałam
K
KingaP
Gość
Acha, zamówiłam w poniedziałek, a dziś przywędrowała z Warszawy. Ekspressss :-)
K
KingaP
Gość
a do mojej muszę wlewać wodę miską
Czy to tzw. frania? Tez taką mieliśmy jak byłam mała
Kuuuurde, gdybym wiedziała, że macie taki problem, to chłopcy przynieśliby Wam moją ex... Z niej wyciekała woda... niby niedużo, zawsze mogłabyś zebrać i wlać z powrotem
K
KingaP
Gość
mamooli, jeszcze raz tu napisz, że NIGDZIE nie wychodzisz... Jesteś najbardziej rozrywkową mamą marcową
A
azik
Gość
Czy to tzw. frania? Tez taką mieliśmy jak byłam mała
Kuuuurde, gdybym wiedziała, że macie taki problem, to chłopcy przynieśliby Wam moją ex... Z niej wyciekała woda... niby niedużo, zawsze mogłabyś zebrać i wlać z powrotem
)))
to nie frania
to ja chyba wole wlewać jednak - ale zabawy mamy mnóstwo
reklama
karolkaz
Fanka BB :)
o rany a ja wczorajszy dzień moge do koszmarnych zaliczyć ...miałam wczoraj prezentacje dla naszych naukowców....i pod koniec spotkania ..zaczęłam odczuwac ..jakbym miała zaraz zemdlec ...wzięłam się jakoś w garsc i dodtrwałam do końca...ale jak wróciłam do swojego pokoju w pracy ..zaczęło mi sie strasznie chcieć spać ...żle się czułam uderzało mi raz zimno raz gorąco...glowa myślałam że mi peknie ...wyszłam z pracy i dluga do Urzedu Skarbowego z deklaracjami ..i juz w samochodzie mama widziała ze jestem zielono szara na twarzy ..wróciłam, do domu ..ból glowy i złe samopoczucie się nasilało..jezu myślałam że zejde..zostałam sama z Antosiem ...i niepedagogidzcznie właczyłam mu tv u nas w pokoju a sama połozyłam się przespałam tak z godzine ...potem wytrzymałam ...az Kuba wroci ..polozylismy Małego i zasnęłam i sapałam i spałam ..boże nie wiem ile ....i w końcu dostałam okres.....i uspokoiło sie ....wiec chyba jakies zaburzenia hormonalne mam...choć jest dzisiaj troszku lepiej....ale i tak samopoczucie mam okropne...,,nie bardzo wiem skad to złe samopoczucie ...migrena +zaburzenia hormonalne .....ciezko cięzko