reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Iwosz, i dla Ciebie również gratulacje!:-) (bo chyba jeszcze tego nie zrobiłam) Jeździj, jeździj jak najwięcej - praktyka jest najważniejsza.

reklama
Asioczek tak czytam i mysle pewnie jest w ciazy i przegapilam jakis watekw ktorym to zakomunikowalas ale widze ze nie dla mnie jednejt to niespodzianka :-p ogromne GRATULACJE :-):tak::-)

a u nas swieta chyba pogarszaja sytuacje zbyt duzo czasu razem reaguje na jegi widok jkabym milala alergie ..... ja juz chyba nie potrafie z nim zyc no ale nie smece wam przy swietach

Asioczek - ogromne gratulacje - ciesze się bardzo -
powiem Ci coś w tajemnicy ;-) ja też się dzisiaj dowiedziałam, że mam małą fasoline pod serduszkiem
ale to jeszcze wielka tajemnica musze jutro potwierdzić testem bo krecha wyszła troche blada a innych objawów nie mam - qurcze ale fajnie - kochana no buziaki Ci śle - ja dzisaj jestem tak pozytywnie naładowana, że aż mnie trzęsie z radochy

Aqua - jutro wyjdzie krecha na bank :)

Asioczek super

moja przyjaciółka dzisiaj właśnie ogłosi nowinke rodzinie że ma fasolinkę :)

bociany latają zimą :)

Asioczku, Aqua ...
i ode mnie gorące gratulacje !!!! Aż się od razu uśmiech na buzi pojawia na wieść o nowym maluszku :)

Wiedzę, że na marcóweczkach to zaraz same podwójne mamy będą :)

iwoszku gratuluję zdanego egzaminu i trzymam kciuki za jazdy :) Och jak ja bym sobie pojeździła.... Zazdroszczę ogromnie ;) Jak już się wprawisz to wpraszam się na przejażdżkę ;-)

reklama
Do góry