reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Iwosz, i dla Ciebie również gratulacje!:-) (bo chyba jeszcze tego nie zrobiłam) Jeździj, jeździj jak najwięcej - praktyka jest najważniejsza.

reklama
Asioczek tak czytam i mysle pewnie jest w ciazy i przegapilam jakis watekw ktorym to zakomunikowalas ale widze ze nie dla mnie jednejt to niespodzianka :-p ogromne GRATULACJE :-):tak::-)

a u nas swieta chyba pogarszaja sytuacje zbyt duzo czasu razem reaguje na jegi widok jkabym milala alergie ..... ja juz chyba nie potrafie z nim zyc no ale nie smece wam przy swietach

Asioczek - ogromne gratulacje - ciesze się bardzo -
powiem Ci coś w tajemnicy ;-) ja też się dzisiaj dowiedziałam, że mam małą fasoline pod serduszkiem
ale to jeszcze wielka tajemnica musze jutro potwierdzić testem bo krecha wyszła troche blada a innych objawów nie mam - qurcze ale fajnie - kochana no buziaki Ci śle - ja dzisaj jestem tak pozytywnie naładowana, że aż mnie trzęsie z radochy

Aqua - jutro wyjdzie krecha na bank :)

Asioczek super

moja przyjaciółka dzisiaj właśnie ogłosi nowinke rodzinie że ma fasolinkę :)

bociany latają zimą :)

Asioczku, Aqua ...
i ode mnie gorące gratulacje !!!! Aż się od razu uśmiech na buzi pojawia na wieść o nowym maluszku :)

Wiedzę, że na marcóweczkach to zaraz same podwójne mamy będą :)

iwoszku gratuluję zdanego egzaminu i trzymam kciuki za jazdy :) Och jak ja bym sobie pojeździła.... Zazdroszczę ogromnie ;) Jak już się wprawisz to wpraszam się na przejażdżkę ;-)

reklama
Do góry