reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

aqua!!!! ależ super! :tak::tak::tak: cieszę się z Waszych maluszków, jakbym sama zobaczyła swoją upragnioną kreseczkę!!!!

Buziaki na Święta!!!! :happy2:

reklama
Hej hej! Jakos dawno tutaj nie zagladalam- glownym powodem byl brak pradu ( jednak wymieniaja nam ta linie energetyczna) i brak czasu!
Aqua, asioczek- gratuluje z całego serca!!! I sciskam kciuki!
Iwosz- wielkie brawa za zdanie egzaminu!
no i troche spoznione ale najszczersze zyczenia- Pełnych radości i miłosci Swiat w rodzinnym gronie!!!

Kasia no nie przesadzaj ja mam komplet dzieci i sprzet na strychu juz kurzem sie przykryl i nie sadze aby sie odkurzyl chyba ze z innym mezem buhahhaah:-D:-D:-D, a te bociany to przenosnia byla a Ty wszystko na powaznie bierzesz ja poczekam az u Was cos zafasolkuje to odwiedze WAs hihiihi bo jak na razie mam nie po drodze

nie jeszcze nie jade ze slawkiem , a egzamin mam nadzieje ze zalatwie na autobus przed wyjazdem wiec kto wie kiedy zawine do Was autobusem lini PKS wroclaw - łódź hahahah

reklama
Do góry