reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

no no sylwia :-) ;-) czekamy na jakies info po zrobieniu testu :tak:

co do mojej pracy- lekarka nie dala mi zwolneinia :baffled: zalecila jednak- na pismie- ze praca siedzaca... ale jak tego dokonac skoro nei maja dla mnie innego stanowiska :sorry2::dry: stoje 6 godzin, no z przerwami- bo nei daje rady juz tak non stop, w czwartek ide do innego gina ale watpie zeby jedna wizyta cos dala :dry: a na prywatnego mnie nie stac :no:

reklama
Sylwia - czekamy na newsa .........
Madzia - uwazaj na siebie i dzidziusia - lepiej dmuchac na zimne bo pozniej jak trzeba lezec to jest przerąbane nie mowiąc o szpitalu - powiedz lekarzowi ,ze po pracy masz w domu jeszcze energicznego dwulatka i chciałabyś troszke zwolnić

no niezle was nakrecilam hehehe:laugh2:

ale wiecie co ja sie boje...........jak bedzie na tak............i jak bedzie na nie.................bo sie rozczaruje
ostatnia @mialam 8 kwietnia

Sylwia!!! No ja mialam 4 kwietnia.... Wez ty juz nas nie denerwuj, bo ktos tu jeszcze zawalu dostanie (Kasianka ma slabe serce:-D). Znaczy sie wg moich wyliczen bysmy mialy prawie taki sam termin:tak: Lec po test przeciez tyle dni po Owulacji to go mozesz zrobic o kazdej porze.... Pozatym jesli naprawde jestes w ciazy, to trzeba sie wybrac jak najszybciej do lekarza!!!! Badania porobic itd!!! Juz szybciuto do apteki i do kibelka:angry::-D:-D:-D:-D

Emcia dobrze piszesz ...!!!!!!

Sylwuś ..marsz po test do apteki :laugh2:;-):sorry2::sorry2::-D:-D:-D

to by jakiś 7 tydzień wychodził....

wczoraj i dzis uziemiona-dziecko chore:-p
jutro po pracy kupie:tak: czyli jak zrobie ok.18 to moze byc?
oj kobity kobity

reklama
Do góry