reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
Tutaj pogody megasłonecznej ciąg dalszy. Dziś co prawda było baaardzo wietrznie, ale chmurki to nawet takiej dekoracyjnej na niebie nie było.

Jesteśmy drugi dzień, a wyglądamy już jak dobrze wysmażone fryteczki :)

Chodzę tu spać o 21.30 i zasypiam jak kamień, ale niestety dziś 5.50 Szymon stwierdził, że jasno już jest, więc nie śpimy!!! Mamy okna od wschodu i budzi nas słońce od swych pierwszych promyków, nie to co we Wrocku rolety i megaciemność, do której się chce.

ciekawa byłam kto nie wytrzyma w sprawie testowania Sylwi - a tu proszę Emcia:-):-):-) zresztą ja też ciekawa:-D:-D:-D

Ivka - zazdraszczam wypocznyku, tym bardziej, że u nas raczej urlopu w tym roku nie bedzie nad morzem. a i fitki Titkowi kupiliśmy, zarąbiste są.

Ivka Ty się nie znęcaj tak nad nami z tymi szczegółowymi opisami pięknych okoliczności przyrody;-);-) bo my w robocie a Ty na wakacjach:baffled::baffled:
a tak poważnie- miłego wypoczynku-i za mnie jakby się dało:-), bo ja na wakacjach pewnie z 10 lat nie byłam:zawstydzona/y:

Ehhh- a tu upaly ze zdechnac mozna-miedzy 10 a 17 nie ma w ogole co wychodzic-wiec wstajemy super szybko kolo 7, i o 8 biegiem na spacer, a kolo 17 idziemy na baseny zeby sie ochlapac i odzyc choc troche.
Ivka super Wam nad morzem-ja tym chyba juz z 6 lat nie bylam, no i pogody Wam zycze!
Ja tez czekam na wiesci od Sylwii!
Ciekawe kiedy Kinia i Martynka wracaja do domku-bo ja juz sie zdjec doczekac nie moge!!!!

Kasik a nie jedziecie do Chorwacji czasem? Cholercia bo my tak planujemy i planujemy i jakos ceny nas przerazaja ale moze w koncu znajdziemy cos fajnego za dobra cene choc na kilka dni.

reklama
Do góry