reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
hmm no cóż, widocznie niezbyt jasno napisałam, choć chciałabym żeby było tak jak odebrałyście to..:tak:chodziło mi o to że ..przeżył operację dobrych kilka lat temu i nie miał przerzutów. to co jest teraz...jeszcze nie zdiagnozowane. wygląda na to że nie są to żadne schorzenia onkologiczne..

Kasianka - ..bidulek ten twój mąż ...zdrówka dla niego ...bedzie dobrze ...a kiedy ma być teraz ta diagnoza. postawiona????

Madzia - ojej ..bidulko:-:)-(...a byłaś u lekarza w sprawie zwolnienia ... ...praca stojąca ..nie jest dla kobiety w ciąży....myślę że bardzo ale to bardzo bedzie dla Ciebie wskazane L4.

magda mam nadzieje ze brzuszolek ok?ile godzin pracujesz?

ja to tera wyskocze jak filip z konopii-staniki mam za ciasnawe:dry::sorry2::baffled::-:)no: oj tyle we mnie emocji:-D

No Sylwik-skocz jednak po ten tescik!
A my wczoraj bylismy na basenie-chodzimy tak co drugi dzien-no i Jan plywa jak szalony-oczywiscie na rekawkach bo bez bym sie bala-ale wczoraj plywal nawet na plecach i sam skakal do wody z murku-no szal cial- i w koncu ja moge sobie poplywac zamiast trzymac Jaska:-)

reklama
Sylwuś ...chyba jednak może zrób ten tescik ..bedziesz miała jasnosc sytuacji :tak::tak:z tego co piszesz objawy masz ....tylko teraz trzeba potwierdzić

Do góry