reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
eeee no to jesteś w komfortowej sytuacji--nie masz kredytu:-) i teściowie Ci samochód kupują:-) ;-);-)
moi teściowie co najwyżej krytykują moje zakupy i fakt, że pozwalam pracować mojemu mężowi:baffled::baffled:

IVKA76 Super z samochodem :-) Swoją drogą miałaś pewnie niezłą praktykę w megazakorkowanym mieście. Ja ziewałam niesamowicie w D. :rofl2:

Na praktykę nie narzekam - jeżdżę bez przerwy od zrobienia prawa jazdy, czyli od lutego 2001r. - wszystkim co się nawinie.
Dodam, że odbierałam prawo jazdy 8 marca, a miesiąc później wyjeżdżałam samochodem z salonu i od tamtej pory jeżdżę wszędzie - od Bałtyku po Adriatyk :-D

Ivka - no super..ale masz fajnych teściów :-D:tak::tak::tak:

Kasianka - rozwalił mnie tekst ..że pozwalasz mężowi pracować:rofl2::rofl2::tak::tak::sorry2::sorry2::-D:-D:-D

Iwoszka :-):-);-)

IVKA76 Super z samochodem :-) Swoją drogą miałaś pewnie niezłą praktykę w megazakorkowanym mieście. Ja ziewałam niesamowicie w D. :rofl2:

karolkaz tzn trochę ich jestem w stanie zrozumieć..G był ciężko chory, ale wyszedł z tego. ja myślę że bezczynność bardziej mu może zaszkodzić niż praca...

karolkaz tzn trochę ich jestem w stanie zrozumieć..G był ciężko chory, ale wyszedł z tego. ja myślę że bezczynność bardziej mu może zaszkodzić niż praca...

Kasianka-dokładnie w tej sytuacji lepiej jesli człowiek zajmie sie praca wtedy nie mysli ...ale i mobilizuje sie organizm do walki
..oj to dobrze ze mąz wyszedł z choroby obronna reka... to najwazniejsze

reklama
Do góry