Maalinkaa17
Zaciekawiona BB
Taj jak w temacie.. w ktorym tygodniu zdecydowalyscie sie im to powiedziec?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widzę, ze jesteś młodą osobą.Taj jak w temacie.. w ktorym tygodniu zdecydowalyscie sie im to powiedziec?
Widzę, ze jesteś młodą osobą.
Powinnaś razem z partnerem ustalić, ze wspólnie mówicie rodzicom o ciąży po potwierdzeniu lekarza.
Wydaje mi się im później tym gorzej, niech mają to na względzie od samego początku.
A jak zareagowali, każdy rodzic jest inny. Jedni są tolerancyjni drudzy już nie.
Na początku będzie złość, że jak to tak. Znam wiele takich przypadków.
U mnie w rodzinie ciotka, mając 16 lat zaszła w blizniaczą ciążę, jest po studiach itd. W chwili obecnej ma 37 lat, a chłopaki już dorośli
W czerwcu koncze szkole i wracam do PL. Tam mamy mieszkanie w ktorym bedziemy mieszkac. Wiec szkola i mieszkanie to nie problem. W lipcu mialam zaczac szukac pracy w zawodzie w PL ale to bedzie musialo troche poczekacTo jak mieszka tak daleko to jak checie dziecko razem wychowywac?
No chyba ze tak.W czerwcu koncze szkole i wracam do PL. Tam mamy mieszkanie w ktorym bedziemy mieszkac. Wiec szkola i mieszkanie to nie problem. W lipcu mialam zaczac szukac pracy w zawodzie w PL ale to bedzie musialo troche poczekac
Dziekuje Tez mysle,ze damy radeNo chyba ze tak.
Mam nadzieje ze rodzice dobrze zareaguja i wierze ze sobie poradzicie!;-)