jekate1996
Zaciekawiona BB
No to się spiznilam ,nie dostałam takiej wiadomości tylko wiadomość o nowych świadczeniachInfo ze strony ZUS.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to się spiznilam ,nie dostałam takiej wiadomości tylko wiadomość o nowych świadczeniachInfo ze strony ZUS.
Ty jako świadczeniobiorca powinnaś być tym najbardziej zainteresowana.No to się spiznilam ,nie dostałam takiej wiadomości tylko wiadomość o nowych świadczeniach
Ale nawet 30.09 twoje dzieci nie miały skończonych 9 miesiecy żebyś mogła to złożyć. Tak?No to się spiznilam ,nie dostałam takiej wiadomości tylko wiadomość o nowych świadczeniach
No dokładnie,Ale nawet 30.09 twoje dzieci nie miały skończonych 9 miesiecy żebyś mogła to złożyć. Tak?
Ja też nie dostałam żadnych informacji, bo skąd? Dowiedziałam się tu z forum
Ciężko interesowac się czymś jak się dostaje tylko maila zeby wybrać albo to albo to a nie ze cos likwidująTy jako świadczeniobiorca powinnaś być tym najbardziej zainteresowana.
ZUS nie miał obowiązku informować Cię o tym.
A wiadomość o nowych świadczeniach wysyłali właśnie dlatego, że była zmiana świadczeń z RKO na aktywnie w domu.
A nie obiło Ci się nigdy nic o uszy, że jest coś takiego jak RKO? Może koleżanki coś mówiły, które dzieci mają.Ciężko interesowac się czymś jak się dostaje tylko maila zeby wybrać albo to albo to a nie ze cos likwidują
Więc niczego nie straciłaś bo i tak nie należało Ci się.No dokładnie,
No juz nie ważne , teraz wiem na co mam zlozyc przynajmniej, sprawa się rozwiązałaA nie obiło Ci się nigdy nic o uszy, że jest coś takiego jak RKO? Może koleżanki coś mówiły, które dzieci mają.
Przecież gadali o tym od kilku lat, pewnie nie raz na internecie mogłaś artykuł o tym zobaczyć
Tak, ja też dostałam maila, że od 1 października wchodzi w życie takie i takie świadczenieWięc niczego nie straciłaś bo i tak nie należało Ci się.
Ja też nie dostałam żadnego maila. Wysyłają takie w ogóle?