reklama
u mnie leci 16 cykl kilka miesięcy temu również włączyłam Inofem do diety w nadziei, że wyreguluje trochę cykle. Mam pcos ale chyba raczej łagodne, bo moje cykle nigdy nie były dłuższe niż 42 dni. byłam już kiedyś w ciąży, cztery lata temu, ale nie wiedziałam o niej i dowiedziałam się dopiero jak poroniłam w 7 tygodniu i wylądowałam w szpitalu.... to była ciąża pozamaciczna niestety;/ długo dochodziłąm do siebie fizycznie i psychicznie, lekarze zapewniali, że kobietom z pcos to się zdarza, ale następna ciążą powinna być ok, bo wiele kobiet jest w ciąży ale roni je w bardzo wczesnym stadium i nawet o tym nie wie.... a teraz jakoś już od półtorej roku się mocno staramy i nic... miałam co prawdę wtedy innego faceta, ale teraz coś nam nie wychodzi czekamy na cud.... może na święta się doczekamy?
Bardzo mi przykro z powodu twojej straty My z mężem staramy się o dziecko trochę krócej niż ty ale też piję inofem. PCO wykryto u mnie jakieś dwa miesiące temu i od tamtej pory wspieram się tym lekiem. A ile saszetek dziennie pijesz? Ja dwie bo taka ponoć jest odpowiednia dawka.
wgoracejwodziekapana
Fanka BB :)
Witajcie.
Mam na imię Paulina, mam 22 lata i postanowiłam zostać mamą.
W maju dowiedziałam się, że jestem w ciąży, w czerwcu przechodziłam lyzeczkowanie z powodu ciąży obumarlej - w10t+62. To była moja 1 ciąża w którą zaszłam w 1 cyklu starań.
Teraz jestem 7 regularnych cykli po zabiegu, i w 6 cyklu starań.
Mam na imię Paulina, mam 22 lata i postanowiłam zostać mamą.
W maju dowiedziałam się, że jestem w ciąży, w czerwcu przechodziłam lyzeczkowanie z powodu ciąży obumarlej - w10t+62. To była moja 1 ciąża w którą zaszłam w 1 cyklu starań.
Teraz jestem 7 regularnych cykli po zabiegu, i w 6 cyklu starań.
kasz
Listopadowa mama :)
My staramy się 8 i poł miesiąca, nie wiem nawet ile cykli bo czasem cykle były po 35-40 dni pozniej - podczas brania luteiny 20-25. Jedyne ,,pocieszenie", że nie straciliśmy nigdy fasolki. Współczuje dziewczyny...
reklama