reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak długo się staramy?

Tweety to super gratuluję. my w zasadzie też staramy się już około roku. Jak narazie bezskutecznie. 30 idę na kontrolne usg, czy ze mną wszystko jest w porządku, to znaczy jajniczki, macica. A później dalej będę sie leczyć.

reklama
Dodeczko niemartw sie!!napewno bedzie dobrze!!ty zafasolkujesz a ja wkoncu utrzymam!!i bedziemy bardzo szczesliwe!

Pyszny!!Mezus zjadl 2 taleze!!zaraz uciekam go budzic bo zasnol...i ja sama padnieta jestem...nawet niewiem od czego...

Lilith świetne rady ;) Co to jest ten guajazylek?????????
Dodeczko na pewno się w krótce uda zresztą jak nam wszystkim :) :) :)

Ilinka to taki syropek ktory powoduje ze ma sie wiecej sluziku!!Ja naprzyklad tak wiele go nie mialam wiec postanowilam kupic i faktycznie dziala!!!a jego dzialanie to jakies na gardelko jest hehe!!

Ja się starałam miesiąc :) i od razu się udało, ale tak jakLilith powiedziała, obliczyłam sobie mniej więcej kiedy mogą byc "te" dni i trzymałam męża chyba z tydzień przed bez przytulania, żeby plemniki były mocne i gotowe i żeby ich dużo było :)

Misiaq my działalismy zupelnie inaczej - a raczej odwrotnie, dosyc często przed owu, wtrakcie i po. No i tez zadziałało. Więc chyba sposób nie jest wazny. Ale mam nadzieję, że dziewczyny szybciutko zafasolkujecie - bez względu na sposób. Trzymam kciuki.

reklama
Witajcie wszyskie kobietki kochane!!!!!!!!!szczególnie nowe!!
i od razu gratuluje wszystkom nowo zafasolkowanym!!!
próbuje przebrnąc przez zaległości, mam nadzieje ze szybko mi sie to uda, ale dużo tego:).
jak juz nadrobie zalagłosci, to napisze coi u mnie!!
pozdrawiam!!
teskniłam za wami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ale juz jestem!!!!!!!!!!!!!

Do góry