reklama
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
No to super Fionka! Jedna przyjemność dozwolona więcej
catherinka pisze:No to super Fionka! Jedna przyjemność dozwolona więcej
: ;D
sylwia532
Fanka BB :)
przestawilam sobie zegar : teraz mam pore na kolacje....................jem buleczki wieloziarniste z pomidorkiem i ogorkiem
osinka hehehehe ja to nawet nie kupuje bo wiem ze na dwoch by sie nie skonczylo,sprobuje sobie ale ze smietanka ale jeszcze poczekam na dzialkowe
osinka hehehehe ja to nawet nie kupuje bo wiem ze na dwoch by sie nie skonczylo,sprobuje sobie ale ze smietanka ale jeszcze poczekam na dzialkowe
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
sylwia532 pisze:przestawilam sobie zegar : teraz mam pore na kolacje....................jem buleczki wieloziarniste z pomidorkiem i ogorkiem
zjadłam mrożone wyciągałam mięso na obiad i nie mogłam sie oprzeć tym truskawkom!!! to pozostałość po zahciankach ciążowych
nie mam odwagi na pomidora i ogórka..
ja jak jadlam pomidorka na kanapkach to bylo ok, ale jak zjadlam salatke z pomidorkow to Selinka miala caly brzuszek w kropkach , pomoglo wapno
jesli chodzi o czerwesnie to slyszalam ze z pestkowymi owocami tez trzeba uwazac bo moga wzdymac maly brzuszek :-[ ale sprobowac zawsze mozna
jesli chodzi o czerwesnie to slyszalam ze z pestkowymi owocami tez trzeba uwazac bo moga wzdymac maly brzuszek :-[ ale sprobowac zawsze mozna
martap22
Mama kwietniowa 2006
ja jem prawie wszystko,niektore rzeczy w ograniczonych ilosciach i jest chyba ok,w sumie mala ma krostki ale raczej od samego pocztku jem to co teraz wiec nie wiem czy te krostki sa od jakiejs potrawy. z nowosci to jedynie kawaleczke pomidora i jakies ciastko czekoladowe ale juz od kilku dni nie jem a krostki sa i sie powiekszaja
reklama