reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

JADŁOSPIS KARMIĄCYCH MAM !!!!!!!!

Wiem że truskawy są uczulające i nie j\em a do póki niema naszych polskich tym bardziej. Więcej chemii w tych przedsezonowych i smaku nie mają takiego jak powinny. A tak naprawde to cholernie się boje. w tym tygodniu sprubuje kotleta smażonego może nic nie będize się działo.

reklama
wczoraj na grillu - 2 szaszłyki i 2 skrzydełka i rzodkiewki (duuuużo) i szarlotka (mnóóóóóóóóstwo) - jak na razie spokój

za to sobotnia śliwka w czekoladzie i 2 michałki narobiły zamieszania w postaci zatwardzenia - młody stęka i stęka , bo wyrodnej mamie zachciało się cukierków  ::) - ale przecież musiałam spróbować zanim dałam ludziom, co nie??  ;D

iwosz no mus. A jakbyś ich potruła to broń boże. Teściowa pewnieby ci sie po nocach śniła, :)

wodę z aromatem jabłkowym piłam i było ok, wszelkich cytrusów także w postaci herbatek za bardzo się boję ...

piję herbatę z małą ilością cytryny i nic się nie dzieje, innycc napojów z domieszką owoców cytrusowych nie piłam

o qurcze bo napilam sie wody cytrynowej w piatek i od tamtej pory maly jest tez nieznosny, to pewnie wina tej wody... ale ja glupia jestem!!! :mad:

magdalenaB pisze:
o qurcze bo napilam sie wody cytrynowej w piatek i od tamtej pory maly jest tez nieznosny, to pewnie wina tej wody... ale ja glupia jestem!!! :mad:

u mnie głównym powodem przedłużających się histerii są bóle brzusia

reklama
je też tak myślałam, bo po odstawieniu debridatu był przez tydzień spokój, a potem kolki wróciły i to chyba ze zdwojoną siłą, tak więc znowu jesteśmy na lekach

Do góry