reklama
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Mokkate, zaraz idę to zapytam, ale myślałam, że może któraś z Was coś wie na ten temat i będę mieć rozeznanie już wcdześniej
Anik no to fajnego mam pediatrę a raczej miałam bo już go zmieniłam. no to jeszcze raz spróbuję bez bułek, choc zwykle jadłam bułki tzw wodne, alel nie wiem czy to znaczy, że były robione na wodzie krostki są już nawet na głowce zastawnawiam się czy to jednak nie jest uczulenie na jakiś nasz proszek do prania albo płyn..sama nie wiem.
ANIK78
Marzec 2006 i Luty 2009
kasianka pisze:Anik no to fajnego mam pediatrę a raczej miałam bo już go zmieniłam. no to jeszcze raz spróbuję bez bułek, choc zwykle jadłam bułki tzw wodne, alel nie wiem czy to znaczy, że były robione na wodzie krostki są już nawet na głowce zastawnawiam się czy to jednak nie jest uczulenie na jakiś nasz proszek do prania albo płyn..sama nie wiem.
Kasianka, idź lepiej do dobrego dermatologa, ale wpierw odstaw wszystko co ma związek z mlekiem, żeby w razie czego powiedzieć lekarzowi, że jesteś na diecie bezbiałkowej, wtedy będzie oglądał krostki pod innym kątem. U nas wpierw była skaza (jest nadal), a później łojotokowe zapalenie skóry. Ostatnio wypiłam napój mleczny kozi, zjadłam ser kozi i mały ma znowu nawrót łojotokowego, tak mi się przynajmniej wydaje, że to następstwo skazy.
koga
Mama Maksa i Julka
co do pomidorów - też je jadam :laugh: i ogórki małosolne również!!! :laugh: :laugh: i jest ok
a po surowym ogórku Maksa bolał brzuszek i miał straszne wzdęcia ciekawe, że po małosolnych tego nie ma :
u nas buzia w krostach była przez ponad 2 tygodnie (3 i 4 tydzień) i położna stwierdziła trądzik niemowlęcy - teraz prawie wszystko zeszło, choć ja wyczuwam taką kaszkę pod skórą - przemywam wodą i stosuję krem oilatum
a czy dajecie dzieciom witaminę D????? bo mi pediatra powiedziała, że nie mam dawać bo jest słonecznie i u dziecka sama się wytworzy?????
a po surowym ogórku Maksa bolał brzuszek i miał straszne wzdęcia ciekawe, że po małosolnych tego nie ma :
u nas buzia w krostach była przez ponad 2 tygodnie (3 i 4 tydzień) i położna stwierdziła trądzik niemowlęcy - teraz prawie wszystko zeszło, choć ja wyczuwam taką kaszkę pod skórą - przemywam wodą i stosuję krem oilatum
a czy dajecie dzieciom witaminę D????? bo mi pediatra powiedziała, że nie mam dawać bo jest słonecznie i u dziecka sama się wytworzy?????
reklama