reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

JADŁOSPIS KARMIĄCYCH MAM !!!!!!!!

agao pisze:
catherinka pisze:
Agao - a co tam jest napisane? Chyba mam te same - napisz to przetłumaczymy :)

MUSTELA DERMO-PEDIATRIE STELATOPIA-CREME LAVANTE

MUSTELA DERMO-NETTOYANT -GEL MOUSSANT CHEVEUX ET CORPS -to chyba żel do włosów i ciała ale taki do wody co???

MUSTELA CREME POUR LE CHANGE

MUSTELA HYDRA-BEBE VISAGE CREME HYDRATANTE

A po angielsku nie ma? Bo ja też mam kilka próbek i mam też po angielsku. I te Ci mogę prztłumaczyć:

CREME POUR LE CHANGE - to na moje oko krem ochronny na dzień, chroniący przed pieluszkowymi odparzeniami

HYDRA-BEBE VISAGE CREME HYDRATANTE - to nawilżający krem do twarzy, dla skóry normalnej

A te dwa pozostałe to może napisz jak jest po angielsku na próbce, na moich pod nazwą francuską jest po angielsku

reklama
moja malutka też ma co jakiś czas potówki pod bródką albo na szyjce - wystarczy przetrzeć te krostki wacikiem umoczonym w spirytusie
kurcze, wiem na 100%, że jest jej za ciepło w nocy w rożku, ale inaczej Agata nie chce spać, musi być na noc szczelnie zawinięta w rożek, inaczej nie śpi! ubieram ją w cienkie bawełniane ciuszki, a potówki i tak się co jakiś czas pojawiają

"odgrzewam" wątek ;)
Dziewczynki, mozna jeść zupe pieczarkową?? mam na nią straszną ochotę, nawet kupiłam już pieczarki...

ja jadłam - małemu nic nie było; ale trzeba podejść indywidualnie do każdego dziecka

osinka pisze:
"odgrzewam" wątek ;)
Dziewczynki, mozna jeść zupe pieczarkową?? mam na nią straszną ochotę, nawet kupiłam już pieczarki...

pieczarki, mają coś wspólnego z grzybami :( Ale daj znać jak Agata zniosła ;)

pewnie, że dam znać
jak na razie Agatka dzielnie zniosła zupę pomidorową i ogórkową ;) nie cierpi za to soków owocowych z kartonika - od razu kolka, pozostaje mi więc herbata light i woda mineralna.,..

osinka, soki owocowe z katronika rozcieńczałaś wodą? Bo ja tak piję sok z czarnej porzeczki

reklama
Do góry