anian pisze:Czeka mnie lato bez lodów
Dlaczego ???
Podobno dzieci źle reagują na soki z kartoników - są one wewnątrz wyłożone folią i to może powodować kolki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
anian pisze:Czeka mnie lato bez lodów
anian pisze:osinka, soki owocowe z katronika rozcieńczałaś wodą? Bo ja tak piję sok z czarnej porzeczki
ANIK78 pisze:Ja dzisiaj wypiłam kozie mleko (feee) i czekam na reakcję Krystianka. Jutro zabieram się za pieczenie ciasteczek kruchych i owsianych - wszystko bez mleka i jajek, chyba, że przepiórcze. Aha, ostatnio wcinam paluszki słone i jest ok
Osinka, co do pieczarkowej zupki, to polecam na pierwszy raz zrobić taką bardzo delikatną, czyli nie przesadzać z pieczarkami, ale zrobisz jak uważasz.
osinka pisze:anian pisze:osinka, soki owocowe z katronika rozcieńczałaś wodą? Bo ja tak piję sok z czarnej porzeczki
o kurcze... nie rozcieńczałam... a trzeba??
iwosz pisze:anian pisze:Czeka mnie lato bez lodów
Dlaczego ???
Podobno dzieci źle reagują na soki z kartoników - są one wewnątrz wyłożone folią i to może powodować kolki