gooossia17
Fanka BB :)
Dołączam się@Bubu19821 trzymam kciuki za testowanko - coby samą radość przyniosło
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dołączam się@Bubu19821 trzymam kciuki za testowanko - coby samą radość przyniosło
Testowałam i chyba się nie udało. Ale dopóki @ nie ma wszystko może się zdarzyć@zuzik85 testowałaś wczoraj? Jak samopoczucie? Myślałam wczoraj o Tobie
@Bubu19821 trzymam kciuki za dzisiejsze testowanie
Przepraszam, że wczoraj nie wstawiłam kalendarza, ale dzisiaj już nadrabiam
Oczywiście póki @ brak nadal istnieje nadzieja Tobie iui udała się za drugim razem? Dobrze pamiętam? Mam nadzieje, że dopiszesz się do wspólnej tabelki, którą robi Kamisia Będzie miło spojrzeć na taką tabelkę gdzie niektórym dziewczynom udało się dzięki iui lub nawet gdyby dopisały się takie, że kolejnym ich krokiem było in vitro i też się udało, byłoby dobrze gdyby też się dopisałyTestowałam i chyba się nie udało. Ale dopóki @ nie ma wszystko może się zdarzyć
Ja mam długie cykle to i ow wypada później.
Jeszcze spróbujemy naturalnie i będziemy myśleć o powrocie do kliniki
Też dobry pomysł Właśnie sprawdziłam jak to wygląda u Ciebie na profilu i opisałam u siebie A co do tabelki to też może być, bo przynajmniej zerkając na nią będziemy w niej miały wszystkie dziewczyny od razu.A tak jedna mysl mi przyszla co do tabelki. Moze latwiej by bylo gdyby kazda z nas we wlasnym opisie tym co wyswietla sie pod kazdym naszym postem umiescila w skrocie swoja historie? Bo tabelke to raczej ciezko bedzie umieszczac na kazdej stronie. Takibtulko pomysl rzucam.
Dalej trzymam kciukiKochane moje, w tym cyklu stwierdziłam że poczekam na @ i nie zrobię testu. Z góry Was przepraszam bo wiem jak każda z nas jest ciekawa. Zawsze po iui robiłam test tym razem poczekamy do poniedziałku. Dodam że mam bóle jak na @ ale warto wierzyć do końca. Dam znać czy w poniedziałek przyszła wredna @ czy jej nie ma . Dziękuję raz jeszcze za wasze kciuki.
A jak tam twoje starania? Na jakim etapie jesteś?Dalej trzymam kciuki