reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
@zuzik85 testowałaś wczoraj? Jak samopoczucie? Myślałam wczoraj o Tobie :)
@Bubu19821 trzymam kciuki za dzisiejsze testowanie :)

Przepraszam, że wczoraj nie wstawiłam kalendarza, ale dzisiaj już nadrabiam :)

39f8egz2yx0jwf3r.png
Testowałam i chyba się nie udało. Ale dopóki @ nie ma wszystko może się zdarzyć ;)
Ja mam długie cykle to i ow wypada później.
Jeszcze spróbujemy naturalnie i będziemy myśleć o powrocie do kliniki

Testowałam i chyba się nie udało. Ale dopóki @ nie ma wszystko może się zdarzyć ;)
Ja mam długie cykle to i ow wypada później.
Jeszcze spróbujemy naturalnie i będziemy myśleć o powrocie do kliniki
Oczywiście póki @ brak nadal istnieje nadzieja :) Tobie iui udała się za drugim razem? Dobrze pamiętam? Mam nadzieje, że dopiszesz się do wspólnej tabelki, którą robi Kamisia ;) Będzie miło spojrzeć na taką tabelkę gdzie niektórym dziewczynom udało się dzięki iui lub nawet gdyby dopisały się takie, że kolejnym ich krokiem było in vitro i też się udało, byłoby dobrze gdyby też się dopisały ;)

Od dłuższego czasu sie nie wypowiadam na forum, ale regularnie czytam co tu sie dzieje. Dlatego wiekszosc z was mnie nie kojarzy. I mimo, że sama jestem w czarnej dupie to cieszę się jak się którejś z was uda i trzymam kciuki za każdą z osobna. Są dni zwątpienia, doła i złości na cały świat za to co nas spotkało, i mimo, że też należę do tych pesymistek, i mimo to, że wiem iż nie mamy szans na naturalną ciąże to co miesiąc wierzę, że tym razem się udało i za każdym razem jeden dzień spóźnionej @ jeszcze bardziej podgrzewa promyk nadziei. I może dla "niektórych" jest to głupota to dla mnie jest to szansa na przetrwanie tego okropnego czasu jaki przeżywam ja i moje małżeństwo... a forum nie jest po to żeby się obrażać tylko żeby się wspierać, dodawać otuchy, czasami kopniaków a także dzielić sie wiedza. Ja jak zaczynalam przygode z klinika i iui to nie wiedzialam za bardzo o co chodzi i co mnie czeka i duzo wlasnie dalo mi forum szkoda, ze nie wszyscy to umieja docenic.

A tak jedna mysl mi przyszla co do tabelki. Moze latwiej by bylo gdyby kazda z nas we wlasnym opisie tym co wyswietla sie pod kazdym naszym postem umiescila w skrocie swoja historie? Bo tabelke to raczej ciezko bedzie umieszczac na kazdej stronie. Takibtulko pomysl rzucam. :)

A tak jedna mysl mi przyszla co do tabelki. Moze latwiej by bylo gdyby kazda z nas we wlasnym opisie tym co wyswietla sie pod kazdym naszym postem umiescila w skrocie swoja historie? Bo tabelke to raczej ciezko bedzie umieszczac na kazdej stronie. Takibtulko pomysl rzucam. :)
Też dobry pomysł :) Właśnie sprawdziłam jak to wygląda u Ciebie na profilu i opisałam u siebie ;) A co do tabelki to też może być, bo przynajmniej zerkając na nią będziemy w niej miały wszystkie dziewczyny od razu.

Ostatnia edycja:
Kochane moje, w tym cyklu stwierdziłam że poczekam na @ i nie zrobię testu. Z góry Was przepraszam bo wiem jak każda z nas jest ciekawa. Zawsze po iui robiłam test tym razem poczekamy do poniedziałku. Dodam że mam bóle jak na @ ale warto wierzyć do końca. Dam znać czy w poniedziałek przyszła wredna @ czy jej nie ma :D. Dziękuję raz jeszcze za wasze kciuki.

Kochane moje, w tym cyklu stwierdziłam że poczekam na @ i nie zrobię testu. Z góry Was przepraszam bo wiem jak każda z nas jest ciekawa. Zawsze po iui robiłam test tym razem poczekamy do poniedziałku. Dodam że mam bóle jak na @ ale warto wierzyć do końca. Dam znać czy w poniedziałek przyszła wredna @ czy jej nie ma :D. Dziękuję raz jeszcze za wasze kciuki.
Dalej trzymam kciuki :)

reklama
Do góry