reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Hejka kochane [emoji4] procedura in vitro oficjalnie została dziś rozpoczęta. Ze względu na moja endometrioze będziemy szli długim protokołem. Została mi dziś pobrana krew i wymaz na badania. W poniedziałek jak będą wyniki dowiem się więcej [emoji4] jestem pełna wiary ze to juz mój ostatni zakręt na drodze do bycia mama [emoji1]

reklama
Cześć dziewczyny, dawno do Was nie zaglądałam ale przejrzałam kilka stron żeby spr. Co u Was. Gratuluję wszystkim, którym się udało i trzymam kciuki za te co czekają. Chciałam tylko przypomnieć że faktycznie pozytywne myślenie i normalne życie jest bardzo ważne. Zawsze mnie irytowało jak ktoś mi mowił, że się spinam, że czasem trzeba odpuścić a tak na spokojnie mysląc to dzięki temu że miałam 2 miesieczny termin na laparoskopie, zapomniałam o staraniach bo po co przed zabiegiem, czytałam o tym a nie o symptomach ciążowych, czyli po prostu nie świadomie odpusciłam - mój brzuszek już się zaokrąglił a mieszkająca w nim 20tyg. Istotka właśnie delikatnie kopie mamusie za te wszystkie momenty zwątpienia ;) Pozdrawiam i trzymam kciuki

Napisane na LG-H955 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny, dawno do Was nie zaglądałam ale przejrzałam kilka stron żeby spr. Co u Was. Gratuluję wszystkim, którym się udało i trzymam kciuki za te co czekają. Chciałam tylko przypomnieć że faktycznie pozytywne myślenie i normalne życie jest bardzo ważne. Zawsze mnie irytowało jak ktoś mi mowił, że się spinam, że czasem trzeba odpuścić a tak na spokojnie mysląc to dzięki temu że miałam 2 miesieczny termin na laparoskopie, zapomniałam o staraniach bo po co przed zabiegiem, czytałam o tym a nie o symptomach ciążowych, czyli po prostu nie świadomie odpusciłam - mój brzuszek już się zaokrąglił a mieszkająca w nim 20tyg. Istotka właśnie delikatnie kopie mamusie za te wszystkie momenty zwątpienia ;) Pozdrawiam i trzymam kciuki

[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam wszystkie staraczki. Jestem tu nowa, w przyszłym cyklu po raz pierwszy podchodzę do inseminacji. Wiadomo- jak dla każdej z nas wiąże się to z ogromną nadzieją, że uda mi się doświadczyć cudu bycia mamą. Póki co dostałam leki na wspomaganie owulacji + poprawę tarczycy i cukru. Będę wspierać Was wszystkie w walce o maleństwo!

Witam wszystkie staraczki. Jestem tu nowa, w przyszłym cyklu po raz pierwszy podchodzę do inseminacji. Wiadomo- jak dla każdej z nas wiąże się to z ogromną nadzieją, że uda mi się doświadczyć cudu bycia mamą. Póki co dostałam leki na wspomaganie owulacji + poprawę tarczycy i cukru. Będę wspierać Was wszystkie w walce o maleństwo!
Witaj Kasiu w naszym gronie, masz rację jesteśmy tu by się wspierać :) a jaka u Was przyczyna niepowodzeń i jak długo się staracie, gdzie się leczysz?

Pozytywnie zazdroszczę ;) i życze jeszcze kolejnych nudnych tygodni oczekiwania na zdrowe maleństwo. A znasz już płeć?

Na razie nic między nóżkami nie widzieli wiec na 70% będzie Zosia ale w czwartek jadę na usg polowkowe do Poznania na lepszym sprzęcie to może potwierdzą na 100% ;)

Kochane moje, w tym cyklu stwierdziłam że poczekam na @ i nie zrobię testu. Z góry Was przepraszam bo wiem jak każda z nas jest ciekawa. Zawsze po iui robiłam test tym razem poczekamy do poniedziałku. Dodam że mam bóle jak na @ ale warto wierzyć do końca. Dam znać czy w poniedziałek przyszła wredna @ czy jej nie ma :D. Dziękuję raz jeszcze za wasze kciuki.

Doskonale Cię rozumiem. Mi szczerze mówiąc to też się nie chce testować jakoś. Pierwszy raz tak mam że do testu mi nie śpieszno. Muszę jednak bo muszę wiedzieć czy leki odstawić żeby niepotrzebnie i sztucznie nie przedłużać sobie cyklu...

Mi się tez nie spieszy do testu bo niestety przeczytam zbliżającą się miesiączkę.

no ale nic przyjdzie i jedziemy z drugą iui.... dziewczyny podpowiedzcie mi chciała. sobie sprawdzić jaki poziom mam prolaktyne po lekach i progestron w jakim dniu cyklu powinno się wykonać ? ?

reklama
Mi się tez nie spieszy do testu bo niestety przeczytam zbliżającą się miesiączkę.

no ale nic przyjdzie i jedziemy z drugą iui.... dziewczyny podpowiedzcie mi chciała. sobie sprawdzić jaki poziom mam prolaktyne po lekach i progestron w jakim dniu cyklu powinno się wykonać ? ?

Mi też co chwile się wydaje że już przylazła @ wredna ale jak na razie to tylko śluz spływa. Objawów nie mam żadnych na nic ani na @ ani na ciążę. Co ma być to będzie

Do góry